Η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο Σάββατο του Ιανουαρίου 30/1 και θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε μέσω live Streaming. Βασίλης Καρράς – Νίκος Μακρόπουλος και οι φίλοι τους Νίκος Ζωιδάκης, Γιάννης Καψάλης , Ματθαίος Τσαχουρίδης.

Μία συνεργασία με σκοπό να ταξιδέψει το ελληνικό́ τραγούδι σε όλες του γωνιές του κόσμου, να αγκαλιάσει τον Ελληνισμό του εξωτερικού και να μας συντροφεύσει με νότες και αγαπημένες επιτυχίες αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι διανύουμε. Προπώληση και σχετικές πληροφορίες στο viva.gr Βασίλης Καρράς – Νίκος Μακρόπουλος World Stage Global Streaming.

Ο Νίκος Μακρόπουλος μιλά στο parapolitika.gr και  δηλώνει πολύ χαρούμενος «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα πραγματοποιήσουμε τη διαδικτυακή́ αυτή συναυλία με τον Βασίλη Καρρά. Ο σκοπός της είναι το ελληνικό́ τραγούδι να ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές του κόσμου , χαρίζοντας διασκέδαση και χαρά σε μία περίοδο που όλοι το έχουμε ανάγκη. Είναι σημαντικό να σκεφτόμαστε όσους είναι μακριά και τόσα χρόνια λαμβάνουμε τεράστια αγάπη από όλες τις μεριές του κόσμου» εξηγεί ο ταλαντούχος τραγουδιστής.

 

Πηγή: parapolitika.gr