Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Pop Up και στον Ιορδάνη Παπακυριακού. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία θα συμμετέχει στη νέα σειρά του Mega «Σιωπηλός Δρόμος», αναφέρθηκε στην «Αναστασία» ενώ μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάματος.

«Δεν πολυφοβήθηκα το πόσο προχωρημένος ήταν ο ρόλος και τα λοιπά, ίσως γιατί δεν είχα καμία συναίσθηση του τι μπορεί αυτό να φέρει, νομίζω είχα άγνοια του κινδύνου. Το διαχειρίστηκα με κάποια ωριμότητα, ώστε να μη χάσω τον χρόνο μου. Μου κόστισε όμως αυτή η διαδρομή και αυτή η προσπάθεια, δεν ήταν εύκολη, ήταν επίπονη για μένα. Είχα όμως ανθρώπους που με στήριξαν. Δεν αδικώ κανέναν που μπορεί να θεώρησε ότι ήμουν διάττων αστέρας!

Νομίζω στα επόμενα χρόνια απέδειξα ότι είμαι μια ηθοποιός που αγαπάει και σέβεται τη δουλειά του. Αυτό που συμβαίνει με τις καταγγελίες είναι μεγαλειώδες. Το γεγονός ότι άνθρωποι που έχουν κρατήσει το στόμα τους κλειστό επί πάρα πολλά χρόνια και μάλλον είναι κοινός τόπος για τους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα κακοποιήσης, σεξουαλικής ή μη να νιώθουν ενοχή και να καταφεύγουν στη σιωπή και όχι άδικα. Είναι μεγαλειώδες το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν το κουράγιο να μιλήσουν.

Αν το καλοσκεφτούμε όλοι θα καταλάβουμε ότι είχαν λόγο να φοβούνται. Γιατί ακόμη και τώρα υπάρχουν άνθρωποι που κατηγορούν τα θύματα για ό,τι έχει συμβεί. Αν λοιπόν τους κατηγορούν τώρα, σκέψου τι θα γινόταν πριν από μια δεκαετία…» εξομολογήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη.

Πηγή: parapolitika.gr