Τον «κυνηγούσαν» ειδικά οχήματα που προσομοίαζαν σε περιπολικά των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας σειρήνες και φάρους

Δόξες Χόλιγουντ
ζει η Θεσσαλονίκη μια και τα γυρίσματα της νέας ταινίας με τίτλο «The Enforcer» που ετοιμάζει ο Αντόνιο Μπαντέρας εξελίσσονται εκεί και αναμένεται να καθηλώσουν τους σινεφίλ όταν η ταινία βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «thes.gr» κλειστός ήταν από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης ο Περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη, από τον κόμβο της Μουδανίων ως τον κόμβο του Πανοράματος, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονταν τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας.

Γυρίσματα και τη νύχτα

Το ρεύμα προς τη δυτική Θεσσαλονίκη είχε κλείσει, καθώς εκεί θα γίνει το γύρισμα, που περιλαμβάνει καταδίωξη τις νυχτερινές ώρες.

Στον περιφερειακό δρόμο γυρίστηκε μια σκηνή καταδίωξης, ενώ στο γύρισμα συμμετείχε και κασκαντέρ.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας έλαβε τις οδηγίες της παραγωγής, καθώς για τις ανάγκες των γυρισμάτων, διανύει μια απόσταση ενός χιλιομέτρου μέσα το muscle car.

H σκηνή της καταδίωξης

Κράτησε πολλές ώρες και εκτός από το γύρισμα το σούρουπο έγινε και νυχτερινή λήψη. Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε στο τιμόνι του εντυπωσιακού οχήματος αλλά δεν ήταν μόνος αφού το βράδυ βγήκαν και τα περιπολικά.

Τον «κυνηγούσαν» ειδικά οχήματα που προσομοίαζαν σε περιπολικά των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας σειρήνες και φάρους.

Δείτε τις εικόνες

Το επίπονο γύρισμα ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, αλλά αυτό δε θα είναι το τελευταίο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο το πρωί, ο Μπαντέρας και το υπόλοιπο καστ θα είναι στο κέντρο της πόλης, στην οδό Εθνικής Αμύνης, που θα μείνει κλειστή για περίπου οκτώ ώρες.

Θαυμαστές περιμένουν να δουν τον Ισπανό ηθοποιό

Σύμφωνα με το «GrTimes», πολλοί είναι οι θαυμαστές του ηθοποιού που παρακολουθούν τα γυρίσματα, με αποτέλεσμα να επικρατεί το… αδιαχώρητο στους παράπλευρους δρόμους του περιφερειακού.

Πηγή: parapolitika.gr