«Ήτανε στα βασιλικά κτήματα του Τατοϊου, κάναμε ένα catering με τους πολύ οικείους μας. Υπήρχαν μπολ με νερό, μπολ με λιχουδιές ειδικές για ζώα» είπε μεταξύ άλλων η παίκτρια του My Style Rocks

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου
, διαγωνιζόμενη του My Style Rocks, αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της, στο Instagram ότι… παντρεύτηκε την σκυλίτσα της! Μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της σχετικές φωτογραφίες, στις οποίες την είδαμε να ποζάρει με νυφικό.

Η Ευρυδίκη σε συνέντευξη της, στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not”, εξήγησε για πιο λόγο έκανε αυτή την ανάρτηση.

«Μου αρέσει πολύ στη ζωή μου να βρισκω ευκαιρίες να γιορτάζω και ήταν μια γιορτή, μία τελετή μαζί με φίλους, την οικογένειά μας, την Σταλίτσα, το γιορτάσαμε και ότι εμπεριέχει αγάπη είμαι υπέρ αυτής. Οκ, ξένισε πολλούς αυτή η πράξη, αλλά πολλοί το κατάλαβαν. Ήμουν κανονικά εγώ με νυφικό. Η Σταλίτσα όχι βέβαια για να μην την ταλαιπωρήσουμε. Ήτανε στα βασιλικά κτήματα του Τατοϊου, κάναμε ένα catering με τους πολύ οικείους μας. Υπήρχαν μπολ με νερό, μπολ με λιχουδιές ειδικές για ζώα. Εμείς πανηγυρίζαμε όλοι. Όταν οι σκύλοι νιώθουν θετική ενέργεια, το παίρνουν και αυτοί μέσα στην ψυχή τους. Περάσαμε πολύ ωραία, σε αυτά βόλτα δωσ’ τους, νερό, φαγητό και σου δίνουν ανιδιοτελή αγάπη. Δεν την ταλαιπωρήσαμε, την αγαπάμε. Φυσικά και δεν ήταν κανονική τελετή, μπορώ να παντρευτώ αν θέλω αύριο, δεν χρειάζεται να χωρίσω την Σταλίτσα. Κάναμε μια συμβολαιογραφική πράξη. Ουσιαστικά, όταν υιοθετούμε ένα ζωάκι κάνουμε σύμφωνο υιοθεσίας. Ουσιαστικά ήταν μια ανανέωση των όρκων αγάπης μας. Πήγαμε σε ένα συμβολαιογραφείο και κάναμε την συμβολαιογραφική πράξη, όπου εγώ σαν Ευρυδίκη έγραψε κάποια πράγματα στην Σταλίτσα… ‘Ήθελα να περάσω το μήνυμα υιοθετήστε και μην αγοράζετε. Οι φίλοι δεν έχουν τιμή, υιοθετούνται» ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: parapolitika.gr