Ο πρωταγωνισυής της σειράς «Σχεδόν Ενήλικες» σε ένα οδοιπορικό που θα του μείνει αξέχαστο

Για νέα μαγευτικά οδοιπορικά τόπων και παραδοσιακών γεύσεων ετοιμάζεται και πάλι η Δέσποινα Βανδή αυτή τη φορά μέσα από τη συχνότητα του Mega και σε παραγωγή πάντα του Nίκου Κοκλώνη και της Barkingwell Media.

Στα πρώτα επεισόδια της εκπομπής θα δούμε την τραγουδίστρια να ταξιδεύει στην αρκαδίτικη Δημητσάνα, εξερευνώντας τις ομορφιές της, το καταπράσινο του τόπου, τους πετρόκτιστους οικισμούς, να γνωρίζει φιλόξενους ντόπιους και φυσικά τις παραδοσιακές γεύσεις που ξεχωρίζουν στο ιστορικό για πολλούς χωριό της Ελλάδας, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στα χρόνια της Τουρκοκρατίας με το «κρυφό σχολειό» του.

Δίπλα της συνοδοιπόρος θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου, όπως είδαμε στις αναρτήσεις της στο Instagram.

Μαζί με τον πρωταγωνιστή από τους «Σχεδόν Ενήλικες» η Δέσποινα Βανδή θα ξεναγηθεί στα μονοπάτια της αρκαδίτικης παράδοσης σε ένα μοναδικό οδοιπορικό που σίγουρα θα κάνει πολλούς να επισκεφθούν με την πρώτη ευκαιρία τον γραφικό αυτό προορισμό.

Πρώτος σταθμός του My Greece ήταν τα Καλάβρυτα με καλεσμένη την Παρθένα Χοροζίδου. Η άλλοτε κριτής της στο J2US προσκάλεσε την ηθοποιό να περιηγηθούν μαζί στο ειδυλλιακό χειμερινό – και όχι μόνο – θέρετρο της Ελλάδας και να απολαύσουν μαζί τα ιστορικά αξιοθέατα της ορεινής κωμόπολης της Αχαΐας.

Πηγή: parapolitika.gr