Έμπρακτη και… πολυδάπανη η στήριξη του πρίγκιπα

Μία από τις ομάδες που έχουν αποτελέσει μεγάλη έκπληξη στο φετινό Μουντιάλ είναι αναμφισβήτητα αυτή της Σαουδικής Αραβίας. «Επικεφαλής» δεν είναι άλλος από τον Γάλλο Ερβέ Ρενάρ, ο οποίος απ’ τη θέση του προπονητή έχει συμβάλλει τα μέγιστα ώστε η ομάδα να ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσες άλλες ενώ παράλληλα ο ίδιος έχει δώσει το δικό του ευρωπαϊκό στίγμα στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η τεράστια νίκη της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής με ανατροπή και τελικό σκορ 1-2 στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, δημιούργησε ντελίριο ευτυχίας και ενθουσιασμού σε όλη την αραβική χώρα, αποτελώντας τη μεγαλύτερη της επιτυχία σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Πολύ σημαντικό ρόλο όμως στην ανάδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων των διεθνών ποδοσφαιριστών της Σαουδικής Αραβίας αποτέλεσε και η στήριξη του πρίγκιπα της χώρας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, ο οποίος έπειτα από την αδιανόητη ανατροπή και την πολύ σημαντική νίκη, αποφάσισε, σύφμφωνα με τον ιστότοπο newsauto.gr, να κάνει σε κάθε έναν απ’ τους 26 ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας, ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερα ακριβό δώρο: Μία Rolls-Royce Phantom!

Rolls-Royce-Phantom-Tempus

Αν και η πολυπόθητη πρόκριση δεν ήρθε ποτέ, τα πανάκριβα αυτοκίνητα θα συναντήσουν σύντομα τους νέους κατόχους τους.

Πηγή: parapolitika.gr