“Θεωρούσαμε κανονικότητα την κακή συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα από τους θιασάρχες λόγω πολλών ευθυνών” εξομολογείται η ηθοποιός

Στο πλατό του «Πάμε Δανάη» βρέθηκε, το πρωί της Τρίτης, η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη η οποία και μίλησε στη Δανάη Μπάρκα για τα επαγγελματικά της σχέδια καθώς και για το κίνημα του #MeToo που τάραξε το τελευταίο διάστημα την θεατρική πραγματικότητα

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Ευαγγελία Μουμούρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «για εμένα το θέατρο ήταν η διασκέδαση του μοναχοπαιδιού. Από μικρή κατέφευγα στο θέατρο γιατί ένιωθα ότι εκεί ανήκω. Η ζωή μου είναι το θέατρο και ο σύντροφός μου το αποδέχεται και κατανοεί την αγάπη που έχω για τη δουλειά μου».

«Όταν άκουσα τη φίλη μου, την Τζένη Μπότση, να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα» παραδέχθηκε, επίσης, η ηθοποιός, αρχικά και συνέχισε: «Θεωρούσαμε κανονικότητα την κακή συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα από τους θιασάρχες λόγω πολλών ευθυνών. Δεν ξέραμε ποιο ήταν το όριο, το δεχόμασταν, γιατί νομίζαμε ότι ήταν κανονικό. Αλλά για αυτά που κατηγορούνται τώρα άνθρωποι, δεν το πίστευα, ήταν ένας εφιάλτης».

Παράλληλα η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε: «Γνωρίζω την κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό και σπούδασε και έφτασε μέχρι το Χάρβαρντ για να αποδείξει ότι αξίζει. Επίσης, συνάδελφος μου είπε πως ο σύντροφός της την βιντεοσκοπούσε κατά την ερωτική πράξη και μετά έκανε προβολή το βίντεο σε φίλους του».

«Το θέατρο δεν θρηνεί. Το θέατρο είναι εκεί όταν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν θα βγει καθόλου ζημιωμένο σε αυτή την ιστορία» συμπλήρωσε η Ευαγγελία Μουμούρη.

Πηγή: parapolitika.gr