Έχοντας ξεσαλώσει με την παρέα του, έκαψε 500ευρα (!) κάνοντας όλη την Ψαρού να τον χαζεύει.

«Η Μύκονος έτοιμη να παρτάρει ξανά» ήταν ο πηχυαίος τίτλος αφιερώματος στο «ασπρονήσι» από τους «Financial Times», στο ίδιο το νησί όμως ο 18χρονος διάδοχος του μαροκινού θρόνου, πρίγκιπας Μουλάι Χασάν, που ταξιδεύει παντού με το αεροσκάφος Gulfstream G650 των 67,4 εκατ. δολαρίων, τρέλανε κόσμο: Έχοντας ξεσαλώσει με την παρέα του, έκαψε 500ευρα (!) κάνοντας όλη την Ψαρού να τον χαζεύει.

Επόμενη διεθνής -αξιοπρόσεκτη- άφιξη ήταν του Μίραλεμ Πιάνιτς, διεθνή «άσου» της Μπαρτσελόνα, που με τον κολλητό του Μάρκο Μποριέλο, πρώην ποδοσφαιριστή της Μίλαν και συμπαίκτη του παλαιότερα στη Ρόμα, βρέθηκαν στον Πάνορμο, απολαμβάνοντας εκλεκτές σπεσιαλιτέ και το πανάκριβο ροζέ κρασί Sainte Marguerite. Γιόρτασαν μάλιστα και γενέθλια φίλου τους σε χλιδάτο στέκι, χορεύοντας non stop μετά το δείπνο!

Ποιος είναι ο Μουλάι Χασάν

Ο 18χρονος Μουλάι Χασάν, το μέλλον του οποίου είναι προδιαγεγραμμένο, καθώς θα διαδεχθεί τον πατέρα του και βασιλιά του Μαρόκου, Μοχάμεντ ΣΤ’ στο θρόνο, δεν παύει να είναι ένα παιδί που όπως επιτάσσει η ηλικία του, ξεφαντώνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία…

Ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Μοχάµεντ ακολουθεί εδώ και κάποια χρόνια τον πατέρα του στις επίσημες εκδηλώσεις για να είναι έτοιμος να αναλάβει τα καθήκοντά του όταν έρθει η ώρα να τον διαδεχθεί. 

Ο Μουλάι έδειξε προτίμηση για την αεροπλοΐα και θα είναι ο πρώτος της οικογενείας που θα ασχοληθεί με τους… αιθέρες. Ο πατέρας του σπούδασε νομικά. Γνωρίζει τις ευθύνες που αποτελούν μέρος της βασιλικής οικογένειας και συχνά εμφανίζεται μαζί με τον βασιλιά σε μεγάλες εκδηλώσεις διεθνώς και στο Μαρόκο. 

Ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με το αεροσκάφος Gulfstream G650 των 67,4 εκατομμυρίων δολαρίων. Λέγεται ότι είναι ένα από τα πιο ακριβά και πιο ισχυρά διαθέσιμα τζετ VIP

Νοιάζεται βαθιά για τον κόσμο και συνεργάζεται στενά με τον πατέρα του για να διασφαλίσει ότι το Μαρόκο είναι ένα ήσυχο μέρος για ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα.

Πηγή: parapolitika.gr