Όλα ξεκίνησαν όταν η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αστειευτεί στον αέρα της εκπομπής για την νταντά των παιδιών, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ταράξει τις σχέσεις ενός ζευγαριού.

Το θέμα για την επανασύνδεση του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Λόπεζ έφερε… αποκαλύψεις στο Πρωινό. Όλα ξεκίνησαν όταν η Λίτσα Πατέρα θέλησε να αστειευτεί στον αέρα της εκπομπής για την νταντά των παιδιών, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να ταράξει τις σχέσεις ενός ζευγαριού.

«Μα να είναι η γκουβερνάντα τόσο ωραία και να την βάζεις στο σπίτι σου; Σε παρακαλώ τώρα, σε παρακαλώ, να υπάρχει και λίγη πρόνοια, λιγάκι να προσέχεις. Δεν πρέπει;» είπε η Λίτσα Πατέρα κοιτώντας τη Φαίη Σκορδά.

«Ποτέ μη λες ποτέ! Ποτέ μην πεις ποτέ. Τον σύζυγό σου τον ρώτησες όταν δεν είσαι εσύ στο σπίτι; Έλα τώρα, κάνουμε κάτι να γελάσουμε. Γιώργο, της λέω ότι δεν βάζουμε πολύ ωραία νταντά στο σπίτι και εκείνη λέει ότι δεν της νοιάζει. Εσένα δεν σε νοιάζει, αλλά τον σύζυγό σου τον ρώτησες;» πρόσθεσε με την παρουσιάστρια να παρακολουθεί μουδιασμένη.

«Εγώ δεν το βλέπω έτσι αλλά δεν θέλεις σίγουρα τα παιδιά σου να είναι με μια παρουσία έτσι γλυκιά;» απάντησε η Φαίη και ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Έχει γίνει κάτι το οποίο η Φαίη μπορεί να μην το θυμάται τώρα. Είχε έρθει μία γυναίκα με το πλοίο η οποία έφυγε με το επόμενο».

Πηγή: parapolitika.gr