Το μοντέλο και ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε ταινία για ενηλίκους.

Η Χριστίνα Ανδρεάδου δοκίμασε την τύχη της στο «Greece’s Next Top Model» όμως δεν κατάφερε να προχωρήσει αρκετά.

Αν και πέρασε τις πρώτες οντισιόν, κόπηκε λίγο μπει στο σπίτι, μετά το δεύτερο bootcamp, ξεσπώντας κατά τις κριτικής επιτροπής.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «όλο το παιχνίδι είναι στημένο. Για να περάσεις, ή πρέπει να έχεις γνωστό ή να σε ξέρουν. Δεν ψάχνουν ταλέντα, άλλα ψάχνουν».

Δείτε ακόμη: Χριστίνα Ανδρεάδου -«Το Next Top model είναι στημένο (Εικόνες)

Τα επόμενα βήματα που έκανε

Παρά την απογοήτευση όμως δεν το έβαλε κάτω. Άνοιξε τα φτερά της στο χώρο του μόντελινγκ και παράλληλα προχώρησε και τις σπουδές της για ηθοποιός στο πλευρό του σπουδαίου ηθοποιού και θεατρικού παραγωγού Mαυρίκιου Μαυρικίου, παίζοντας μάλιστα στην τωρινή του παράσταση «H σιωπή δεν είναι χρυσός», όπου θα κάνει τουρνέ σε όλη την Ελλάδα.

Πρόσφατα σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέγραψε συμβόλαιο με την εταιρία παραγωγής ταινιών ενηλίκων «SugarBabes.tv» που φέρει την υπογραφή της πρωταγωνίστριας ερωτικών ταινιών Ιννας Ιννάκι και το Σάββατο κυκλοφόρησε η πρώτη της ταινία.

Τίτλος της είναι «Christine το κουνελάκι από την πασαρέλα» και παίζει μαζί με τον Nek Junior, o οποίος είναι και σύντροφός της.

Δείτε τον λογαριασμό της στο Instagram – Christine Andreadou

Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ανεβάζει στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr