Ο γυμναστής του Στέφανος Κωτσίδης μιλά  για τον «πρωταγωνιστή» του Survivor  και το δράμα πίσω από αυτόν  

Για τον χαρακτήρα του αλλά και το πως αντιμετωπίζει τον χαμό του μόλις 9χρονου αδερφού του  από καρκίνο μιλά αποκλειστικά στην ON time και τη Σπυριδούλα Τριάντου ο personal trainer Στέφανος Κωτσίδης . Ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά τον Γιώργο Ασημακόπουλου πάνω από 8 χρόνια αφού εκτός από φίλος είναι και γυμναστής του.  Την αποκάλυψη για τον θάνατο του αδερφού του έκανε πριν από λίγες μέρες ο Περικλής Κονδυλάτος 

 «Ο Γιώργος είναι ένα φιλήσυχο παιδί. Είναι φιλότιμος και πειθαρχημένος. Μου ζήτησε να τον βοηθήσω αθλητικά χωρίς να ξέρω ότι προετοιμάζεται για το Survivor. Μας το είπε δυο μέρες πριν φύγει» δηλώνει στην ON time και εξηγεί πως αυτό που βιώνει εκεί 24 ώρες εμείς δεν μπορούνε να το καταλάβουμε από τις λίγες ώρες που βλέπουμε «Ότι ζεις με έναν άνθρωπο όπως και να το κάνουμε έχεις άλλη εντύπωση. Άλλο τα μονταρισμένα πλάνα και άλλο να το ζεις» είπε αναφερόμενος στον Τριαντάφυλλο.  Όσο για την αποκάλυψη του Περικλή Κονδυλάτου λέει πως «Εγώ αυτό  που διάβασε και με συγκίνησε αφού το λέει ένα παίκτης που τον έχει ζήσει 24 ώρες.

Ωστόσο σέβομαι την απόφασή του Γιώργου που δεν το ανέφερε, εγώ  το ήξερα φυσικά και δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό. Γνωρίζω και την οικογένεια του και σέβομαι ότι ο Περικλής δείχνει πόσο τον εκτιμά και τον σέβεται» τονίζει ενώ για το αν ο Γιώργος έχει ξεπεράσει τον θάνατο του αδερφού του, παραδέχεται πως «Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό με τον εαυτό του και  όπως τον βλέπω, ναι έχει, κάνει βήματα μπροστά για να αντιμετωπίσει αυτό το τραγικά δύσκολο που έζησε» δηλώνει.  Ποια η γνώμη του για την κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο; «όταν η ομάδα στηρίζει τον Γιώργο μέσα στα Συμβούλια και  τάσσεται υπέρ του Γιώργου αλλά και μετά στη συμβίωση, αυτό δείχνει πως έχει προηγηθεί κάτι πολύ μεγάλο από πίσω που δεν ξέρουμε εμείς». Όσο για το αν ο Γιώργος θα τον συγχωρέσει σε περίπτωση που ζητήσει συγνώμη , ο Στέφανος απαντά «Επειδή στη ζωή η συγχώρεση είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ο Γιώργος είναι ο πρώτος που θα τον συγχωρέσει γιατί έτσι τον ξέρω εγώ. Έχει συγχωρέσει πολλούς αλλά το σημαντικό είναι να δεις ότι ο άλλος επιζητά την συγχώρεση και την συμφιλίωση μαζί  σου» τονίζει.


Ο Στέφανος Κωτσίδης 

Πηγή: parapolitika.gr