Μια πράξη ανθρωπιάς της 24χρονής ηθοποιού

Την ευαισθησία  της στον συνάνθρωπο απέδειξε η Δανάη Παππά κάνοντας πράξη μια μεγάλη επιθυμία της! Η γνωστή ηθοποιός σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ON time και της Σπυριδουλας Τριάντουυ, το  πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας και δώρισέ φορεία, μια πρωτοβουλία που συγκίνησε τόσο το προσωπικό όσο και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Η ίδια χωρίς  να το διαδώσει, χωρίς να επιθυμεί να επικεντρωθούν στην καλή της  πράξη, έδρασε αθόρυβα.  Η αφορμή  που την οδήγησε στην κίνηση αυτή ήταν η επίσκεψή της στο νοσοκομείο  πριν από ένα χρόνο  περίπου για να δει κάποιον συγγενή. Εκεί αντίκρυσε μια εικόνα που  την στεναχώρησε καθώς υπήρχαν πολλοί ασθενείς στους διαδρόμου. Έτσι  ξεκίνησε να βάζει μπροστά το «σχέδιο» της.

Μίλησε με τους αρμόδιους, έκανε τις απαραίτητες οικονομίες και χτες φανερά συγκινημένη επισκέφτηκε το νοσοκομείο.  Ο διοικητής του νοσοκομείου παρέλαβε τα κρεβάτια, την ευχαρίστησε θερμά  ενώ όλοι της εξέφρασαν την μεγάλη τους ευγνωμοσύνη, ακόμα και ασθενείς που έτυχε να τη δουν. 

Η Δανάη που την γνωρίσαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από τον Τατουάζ που κέρδισε τις καρδιές όλων,  παρά το νεαρό της ηλικίας της, καθώς είναι μόλις 24 ετών,  έχει  πραγματοποιήσει στο παρελθόν ανάλογες πράξεις καθώς θέλει να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί. Αυτό είναι και ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της που λατρεύει σε εκείνη ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης.

Η Δανάη Παππά ανάμεσα στον διοικητή του νοσοκομείου Τάσο Μύτογλου, τη διευθύντρια  νοσηλευτικής υπηρεσίας Γαρυφαλλιά Φυσέκη και τους προϊσταμένους του χειρουργικού  τομέα

Πηγή: parapolitika.gr