Σόκαρε τους followers του ο Περικλής Κονδυλάτος με την αποκάλυψη που αφορά  το δράμα του Γιώργου Ασημακόπουλο

Ο γνωστός σχεδιαστής μέσα  από  μια ανάρτησή του εξηγεί γιατί θαυμάζει τόσο  τον 29χρονο  επιχειρηματία ενώ απεκαλύπτει πως ο  ίδιος του εκμυστηρεύτηκε πως έχασε τον αδερφό του  από καρκίνο

«Δεν θα ξεχάσω την στάση του όταν δέχτηκε επίθεση από τον Άλεξ που είπε ότι αφιερώνει την νίκη του στα παιδιά με καρκίνο, και όταν ο Ασημακόπουλος είπε ότι θέλει να τον συγχαρεί, ο Αλεξ του «έβαλε χέρι» και ο Ασημακόπουλος έκανε πίσω. Όταν γυρίσαμε πίσω τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε τίποτα…. Αργότερα έμαθα ότι πέθανε ο αδερφός του από καρκίνο γι’ αυτό ήθελε να συγχαίρει τον Αλεξ και όταν του είπα γιατί δεν είπε κάτι τότε μπροστά σε όλους με κοίταξε με πονεμένα ματιά και μου είπε γιατί δεν θέλω να εκμεταλλευτώ ούτε άθελά μου τον θάνατο του αδερφού μου» αναφέρει μεταξύ άλλων.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΟΝ  time και της Σπυριδούλας Τριάντου, ο Γιώργος που είναι από τα  πιο δυνατά χαρτιά του Survivor,  έχασε τον αδερφό του που ήταν μόλις εννέα ετών  καθώς  είχε  όγκο στο κεφάλι.  Μια απώλεια που συγκλόνισε τους γονείς αλλά και τα αδέρφια του.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος  μιλά σπάνια γι αυτό  το συμβάν ενώ η οικογένεια του δεν γνώριζε για την αποκάλυψη του Κονδυλάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες μας,  τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα αφού δεν ήθελαν να μαθευτεί και στεναχωρήθηκαν καθώς θυμήθηκαν δυσάρεστες καταστάσεις που έζησαν μέσα από τα πολλά μηνύματά που άρχισαν να δέχονται. Από  την άλλη,   δεν μπορούσαν να μην χαρούν για την τοποθέτηση του Περικλή Κονδυλάτου, ο οποίος κάνει αναφορά στην αξιοπρέπεια του γιου τους αλλά και την γενναιότητα του.

Πηγή: parapolitika.gr