Εκείνοι που είδαν πίσω από τα λεγόμενα του Μητσοτάκη μόνο τον Άδωνι κάνουν λάθος

Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παύση της πολυφωνίας στους κόλπους του στελεχιακού δυναμικού της κυβέρνησης ήταν σαφές.

Κανείς δεν θα μπορεί να προβαίνει σε εκτιμήσεις για την άρση των μέτρων κατά το κορονοϊού, ούτε βουλευτής, ούτε κορυφαίος υπουργός παρά μόνο οι συμμετέχοντες στις καθημερινές ενημερώσεις και οι δύο στενοί του συνεργάτες Γεραπετρίτης και Σκέρτσος.

Μάλιστα ο υπουργός Επικρατείας επανέλαβε με διαφορετική διατύπωση το εν λόγω κάλεσμα σε σημερινή του συνέντευξη, υλοποιώντας επί της ουσίας την χθεσινή «εξαγγελία» του πρωθυπουργού αναφορικά με τον ρόλο που ανατέθηκε στον ίδιο και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιο για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου.

Ωστόσο, για να μην αδικούμε τους πάντες, εκείνοι που είδαν πίσω από τα λεγόμενα του Μητσοτάκη μόνο τον Άδωνι κάνουν λάθος. Εδώ υπάρχουν κάποια κυβερνητικά στελέχη, αλλά και προβεβλημένοι βουλευτές που παραλίγο να καλέσουν τους Αθηναίους στα μέρη τους να κάνουν Πάσχα. Για να μην ξεχνιόμαστε…

ΥΓ. Μιας και το αναφέραμε, θυμάται -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- άλλους κορυφαίους πλην Γεραπετρίτη και Σκέρτσου να κάνουν προβλέψεις περί μετακινήσεων για το Πάσχα τόσο δυναμικά;

 

Πηγή: parapolitika.gr