Νέο ξέσπασμα από τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη που μίλησε για την οικογένεια του Σάκη Κατσούλη.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λέγοντας πως δεν πιστεύει ότι η κόρη της μετά το τέλος του Survivor θα είναι ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη, αλλά αν αυτό γίνει, και μάλιστα αν γίνει και πρόταση γάμου όπως ακούγεται, τότε θα το αποδεχτεί.

Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου αναφέρθηκε και στην οικογένεια του Σάκη Κατσούλη αναφέροντας πως κάποια πράγματα που ειπώθηκαν από την πλευρά τους, την ενόχλησαν, τονίζοντας μάλιστα πως «ξεκατινιάζονται».

«Δε νομίζω να γίνει πρόταση γάμου στον τελικό. Η Μαριαλένα μου τον κοιτάει στα μάτια, τον κοιτάζει, τον θαυμάζει αλλά δε νομίζω να της ανάψανε πάλι αισθήματα. Δε ξέρω.

Πάντως στον Σάκη δε νομίζω. Αν γίνει πρόταση γάμου, από τη στιγμή που θέλει η Μαριαλένα και είναι αμοιβαία τα αισθήματα δε θα πω κάτι, όλα καλά.

Δεν πιστεύω όμως ότι θα είναι μαζί μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Γέλασα που είπε ο παππούς του Σάκη πως τον ερωτεύτηκε η Μαριαλένα αυτόν. Δε τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά μου είχε πει η Μαριαλένα ότι είχαν πάει μια φορά στο Ξυλόκαστρο.

Δε γυρίζω τη μπιφτέκα και αυτά που είπα στη συνέντευξη στο «ΟΚ!» ισχύει.

Γράφουν ότι τα πήρα από τον Τριαντάφυλλο για να λέω καλά πράγματα για τον Σάκη. Εμένα απλά δε μου άρεσε που τον παρομοιάζανε έτσι. Είπαμε, δεν ταιριάζανε, δε συμφωνούσανε αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο.

Αυτά που είπα στο «ΟΚ!» είναι αυτά που βίωσα και αυτά που ξέρω, τώρα για κακοποίηση, δε θα καθόταν η κόρη μου να φάει ξύλο. Η οικογένεια του Σάκη δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου αλλά βάζανε άλλους ανθρώπους και μου τα έχωναν

Η Μαριαλένα από τα νεύρα της, πήρε και τα κεριά που είχε αγοράσει και μετά τα πέταξε, δεν ήθελε να αφήσει τίποτα δικό της εκεί μέσα.

Η κόρη μου δεν είναι γύφτισσα, ας βγει η οικογένεια του Σάκη Κατσούλη να τα πει όπως βγαίνω και τα λέω εγώ. Ξεκατινιαζόμαστε τώρα με την οικογένεια του Σάκη και δε γουστάρω».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις της:

Πηγή: parapolitika.gr