Η μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν κόλαφος για τον Σάκη Κατσούλη, και για το «ζευγάρι» του Survivor.

Στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα μίλησε, μετά τον ημιτελικό του Survivor
, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η κυρία Γεωργία Χαραλαμποπούλου αποκάλυψε, ανάμεσα σε όλα, πως η κόρη της δεν είναι ξανά ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη.

Ούτε θα ήταν και θετική σε μια τέτοια προοπτική καθώς, όπως πρόδωσε, δεν μπορεί να εμπιστευθεί πια τον πρώην σύντροφο της κόρης της.

«Καθόμασταν δίπλα – δίπλα με την οικογένεια του Σάκη στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor, ούτε ανταλλάξαμε βλέμματα ούτε και τίποτα άλλο» πρόσθεσε η μητέρα της παίκτριας του Survivor στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Επίσης, όπως τόνισε η κυρία Γεωργία «ο Σάκης Κατσούλης πήρε τηλέφωνο τον φίλο της Μαριαλένας, τον Γιώργο Λιβάνη πριν μπει στο Survivor για να τον ρωτήσει αν θέλει να της μεταφέρει τίποτα. Δεν πήρε εμένα, πήρε τον φίλο της και θα πρέπει εγώ αύριο να τον εμπιστευθώ; Δεν μπορώ».

Στη συνέχεια, η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη απασφάλισε και τα είπε όλα.

«Δεν μου είπε πολλά η Μαριαλένα αλλά, επειδή έτρωγα πολλές επιθέσεις πως κατέστρεφα τον Σάκη γιατί έλεγα τις αλήθειες μου, θέλω να πω ότι δεν ξεκίνησα εγώ αυτές τις επιθέσεις ούτε και γουστάρω να βγαίνω στα κανάλια ούτε τίποτα.

Άκουσα μερικά πράγματα από την άλλη πλευρά, προσωπικά της Μαριαλένας, που τα ήξεραν φίλοι τους και οι δικοί τους έβαζαν άλλους για να μην βγουν αυτοί και να κρατήσουν την αξιοπρέπεια τους.

Εγώ βγαίνω και το λέω με ότι κόστος έχω και το λέω κατάματα. Λέω την αλήθεια, λέω το δίκιο. Αυτό με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν θέλω να πω τώρα περισσότερα γιατί θα γίνω πολύ κακιά.

Θα με πουν πάλι κακιά, κακιά πεθερά. Δεν ανακατεύτηκα ποτέ στη ζωή της Μαριαλένας αλλά όταν βλέπω βλέπω ότι την κοροϊδεύουν γίνομαι σκυλί να τους φάω».

«Εγώ θα την συμβούλευα «από τη στιγμή που θέλεις, αν θέλεις, παιδί μου να προχωρήσεις μαζί του, προχώρα αλλά θα είσαι άξια της μοίρας σου»…

Δεν τον πιστεύω πια, δεν τον πιστεύω» συμπλήρωσε με νόημα η Γεωργία Χαραλαμποπούλου.

«Νιώθω ότι αυτός ο άνθρωπος έχει χίλια πρόσωπα και θέλω να κερδίσει οποιοσδήποτε άλλος το Survivor εκτός από τον Σάκη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr