Ο λόγος για την Andrea Meza που αναδείχθηκε Miss Universe ανάμεσα σε 74 διαγωνιζόμενες, όπου αναδείχθηκε ως η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο.

Στη σκιά της πανδημίας του κοροναϊού πραγματοποιήθηκε στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino, στη Φλόριντα, ο 69ος διαγωνισμός Miss Universe, για την ανάδειξη της Μις Υφήλιος 2020.

Μεγάλη νικήτρια ήταν η Μεξικανή Andrea Meza, με την ίδια να συγκινεί κατά τη στέψη της μιλώντας για τις αξίες του κάθε ανθρώπου και στέλνοντας το δικό της μήνυμα για τις ζωές που έχουν χαθεί εξαιτίας της Covid-19.

«Σήμερα, η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στο πώς βλέπουμε τον εαυτό μας. Η ομορφιά βρίσκεται στο πνεύμα μας, στην ψυχή μας και στις αξίες με τις οποίες χειριζόμαστε τον εαυτό μας.

Ποτέ μην επιτρέπετε σε κάποιον να σας πει ότι δεν έχετε καμία αξία», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μεξικανή νικήτρια.

Μιλώντας για την πανδημία τόνισε ότι έχουν χαθεί πολλές ζωές και ότι αν μπορούσε να αλλάξει κάτι, αυτό θα ήταν «να ξεκινήσει νωρίτερα η καραντίνα πριν να πάρει η πανδημία αυτές τις διαστάσεις».

Σημειώνεται ότι η Meza αναδείχθηκε Μις Υφήλιος ανάμεσα σε 74 διαγωνιζόμενες, με την δεύτερη θέση να λαμβάνει η Τζούλια Γκάμα από τη Βραζιλία και την τρίτη η Τζανίκ Μασέτα από το Περού.

Η τέταρτη θέση απονεμήθηκε στην Αντλίν Καστελίνο από την Ινδία και η πέμπτη στην Κίμπερλι Χιμένεζ, από τη Δομινικανή Δημοκρατία..

Πηγή: parapolitika.gr