Άγνωστοι στο Χόλυγουντ άρπαξαν τα δύο σκυλιά, ράτσας μπουλντόγκ της Lady Gaga αφήνοντας πίσω σοβαρά τραυματισμένο τον άνθρωπο που τα είχε βγάλει βόλτα. Η τραγουδίστρια προσφέρει μισό εκατομμύριο δολάρια σε όποιον βοηθήσει να τα βρει.

Το χρονικό του γεγονότος 

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την επίθεση των τριών ανδρών και την αρπαγή των σκυλιών της Lady Gaga από τα χέρια του υπαλλήλου που τα είχε βγάλει βόλτα στο Χόλιγουντ. Ο Ράιαν Φίσερ πέφτει στο έδαφος αλλά αρνείται να αφήσει τα λουριά των σκυλιών. Αφού τον πυροβολούν οι δύο άνδρες μπαίνουν στο αυτοκίνητο και διαφεύγουν με δυο από τα τρία σκυλιά.

Ο φίλος και εκπαιδευτής των σκύλων της Lady Gaga μένει τραυματισμένος στο έδαφος και κοντά του πάει το τρίτο μπουλντογκ που ξέφυγε. Η επίθεση έγινε γύρω στις 10 το βράδυ σε δρόμο του Χόλιγουντ. Ο Ryan Fischer φρόντιζε τα τρία κατοικίδια καθως η Lady Gaga βρίσκεται στην Ιταλία.

Μετά το περιστατικά η δημοφιλής τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω εκπροσώπου της οτι προσφέρει αμοιβή 500.000 δολαρίων σε οποιονδήποτε της επιστρέψει τους σκύλους της. Στον υπόθεση αναμίχθηκε και το FBI που ερευνά αν υπάρχουν ακόμα και πολιτικά κίνητρα, γιατί η Lady Gaga είχε τραγουδήσει στην ορκωμοσία του νέου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Τζό Μπάιντεν.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr