«Δεν βρήκα τον εαυτό μου αυτή τη σκοτεινή περίοδο» ανέφερε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που συμμετέχει στην παράσταση του Φοίβου Δεληβοριά «1821 – Η επιθεώρηση».

Τα θέατρα ανοίγουν ξανά και το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνέντευξη τύπου για φέτος.

Ο λόγος για την παράσταση των Φοίβου Δεληβοριά και Δημήτρη Καραντζά «1821 – Η επιθεώρηση» στην οποία θα πρωταγωνιστήσουν αγαπημένοι και καταξιωμένοι πρωταγωνιστές όπως η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Γιώργος Γάλλος, η Ελένη Κοκίδου και πολλοί άλλοι.

Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου και μίλησε με τους ηθοποιούς, οι οποίοι έδειξαν τον ενθουσιασμό τους που επιτέλους επιστρέφουν ξανά στη δουλειά τους.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που μίλησαν ήταν και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο της καραντίνας.

«Το περίεργο είναι ότι ενώ αυτή θα έπρεπε να είναι η κανονικότητα, έχει γίνει το αντίθετο. Και μετά από μια σκοτεινή περίοδο που – επιτρέψτε μου – αλλά ούτε τον έψαχνα ούτε τον βρήκα τον εαυτό μου.

Δεν πέρασα πολύ καλά, είμαι από αυτούς. Είναι πολύς κόσμος έτσι. Έβλεπα προηγουμένως τον κόσμο κάτω, δημοσιογράφους, φώτα, σκηνή και λέω συμβαίνει.

Ο Θεός με φώτισε και δέχτηκα να συμμετάσχω ως guest σε αυτή την παράσταση» εξομολογήθηκε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Πηγή: parapolitika.gr