Νέα κίνηση ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αντιδράσεις του πρώην υπουργού του κόμματος κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής

Το ‘πε και το ‘κανε τελικά ο Νίκος Παππάς
, αφού σήμερα στις 12 το μεσημέρι κατάθεσε μήνυση κατά του προέδρου της Προανακριτικής Επιτροπής, Σταύρου Κελέτση για αλλοίωση των πρακτικών. Ο ίδιος το ανακοίνωσε νωρίτερα σε συνέντευξη στο ρ/σ «Στο Κόκκινο».

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παππάς κάνει λόγο για παραποίηση των επίσημων πρακτικών με απαλοιφή κρίσιμων δηλώσεων του Χρήστου Καλογρίτσα στην Προανακριτική Επιτροπή, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών το 2016.

Υπενθυμίζεται ο Νίκος Παππάς είχε προαναγγείλει την «επίμαχη» μήνυση από την Τρίτη, ενώ μάλιστα είχε αιτηθεί να ακούσει τη μαγνητοφώνηση της εξέτασης, προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν διαγραφές αποσπασμάτων των πρακτικών και εφόσον αυτό αποδειχτεί να γίνει διόρθωση και συμπλήρωσή τους.

Σημειώνεται ότι το αίτημά του υπερασπίστηκε σε υψηλούς τόνους και η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, καταγγέλλοντας αυθαίρετη αλλοίωση του περιεχομένου των πρακτικών της εξέτασης του κ. Καλογρίτσα, που έλαβε χώρα τη Δευτέρα.
Από την ΝΔ τα μέλη της Προανακριτικής χαρακτήρισαν τη στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ως παρελκυστικό παιχνίδι καθυστερήσεων των ουσιαστικών εργασιών της Επιτροπής.

Πηγή: parapolitika.gr