Ο δικηγόρος του θύματος Γιάννης Βλάχος μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση του εντολέα του. «Φυσικά και θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη στις εισαγγελικές αρχές»

Οι εξελίξεις στο χώρο του θεάτρου είναι καταιγιστικές, καθώς οι αποκαλύψεις και οι καταγγελίες πέφτουν σαν βροχή η μία μετά την άλλη.

Σήμερα, ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος κατέθεσε μήνυση κατά γνωστού σκηνοθέτη, ύστερα από τις καταγγελίες του εντολέα του για σεξουαλική κακοποίηση.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη, επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα που έχει υποστεί, αλλά αφορούν την προσωπική του ζωή, επιθυμεί να διατηρήσει αυτή τη στιγμή την ανωνυμία του.

Περιμένουμε από τη δικαιοσύνη να κινηθεί αυτεπαγγέλτως. Θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορούν να ασκηθούν διώξεις.

Ο εντολέας μου αρκείται σε αυτά που έχει υποστεί ο ίδιος, έτσι όπως τα έχει περιγράψει στη συνέντευξη που έδωσε προσφάτως, δεν θα αναφερθεί σε κανένα άλλο πρόσωπο, παρά μόνο στον ίδιο και σε αυτά που υπέστη ο ίδιος. Φυσικά και θα κατονομάσει τον σκηνοθέτη στις εισαγγελικές αρχές», είπε ο δικηγόρος Γιάννης Βλάχος.

Πηγή: parapolitika.gr