Και μπορεί μέσα από την εκπομπή της η παρουσιάστρια να μην θέλησε να πάρει θέση, για τις αποχωρήσεις από το Love It έστειλε όμως τα μηνύματά της.

Μπορεί η τηλεοπτική σεζόν να μην έχει τελειώσει ακόμη για την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love It, οι ξαφνικές αποχωρήσεις από την ομάδα της όμως απασχόλησαν τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια.

Συγκεκριμένα, από την εκπομπή αποχώρησαν η αρχισυντάκτριας της Δήμητρας Παλούδη και ο Βασίλης Γρηγορόπουλος, με την παρουσιάστρια να αναφέρει σε δηλώσεις της πως οι αποχωρήσεις αυτές δεν ήταν και τόσο ηχηρές.

Και μπορεί μέσα από την εκπομπή της η Ιωάννα Μαλέσκου να μην θέλησε να πάρει θέση, έστειλε όμως τα μηνύματά της.

Σήμερα μάλιστα με αφορμή τα σχόλια που δέχθηκε η Γιάννα Τερζή για μια φωτογραφία της με μαγιό στα social media, η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς: «Με αυτά τα θέματα φουντώνω. Εγώ λυπάμαι για ανθρώπους που εγκλωβίζονται στο πώς φαίνονται, γυναίκες ή άνδρες και επηρεάζεται η ψυχολογία τους με ένα σχόλιο. Κάποιες φορές γίνονται τόσο τοξικά και εμετικά σχόλια που λες τι έχει αυτός ο άνθρωπος στην ψυχή του και το προβάλει σε εμένα. Διαγραφή και γεια σας».

Και συνέχισε με νόημα: «Εμείς μπορεί να δεχόμαστε χτυπήματα και μαχαιριές, αλλά μεταξύ μας δεν φαγωνόμαστε».

Πηγή: parapolitika.gr