«Η κακία στο διαδίκτυο πραγματικά με ξεπερνά» γράφει μεταξύ άλλων η πρωταγωνίστρια

Η Μιμή Ντενίση θέλησε μέσα από ανάρτησή της στα social media να πάρει θέση με αφορμή τον ντόρο που γίνεται με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ταξίδι στο Ντουμπάι, που όπως εξήγησε ο ίδιος πραγματοποιήθηκε για επαγγελματικούς λόγους. Η ηθοποιός και παραγωγός στήριξε τον πρώην εκδότη για τα σχόλια που δέχεται αυτή την περίοδο.

«Η κακία στο διαδίκτυο πραγματικά με ξεπερνά!! Άλλο να κρίνεις να διαφωνείς να επικρίνεις κι άλλο να βγάζεις κακία και μίσος. Αναφέρομαι σε σχόλια που διάβαζα για τον Πέτρο Κωστόπουλο… Σχόλια εξευτελιστικά και υβριστικά κι όχι μόνον για κείνον αλλά και για την κοπέλλα που είναι μαζί του!!!!! Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι φυσικό να εκφράζει ο καθένας την άποψή του. Από την άλλη ισχύει το ..δρυος πεσούσης.. βλέπω άτομα που ευεργετήθηκαν απ’ αυτόν να του επιτίθενται… κι επειδή ξέρω καλά πόσοι επί χρόνια παρακαλούσαν να μπουν σε μια γωνίτσα στα έντυπά του δεν μπορώ να μην μιλήσω για τότε. Προσωπικά έκανα δεκάδες εξώφυλλα στα περιοδικά του και κάθε παράστασή μου την στήριζε..

Έπαιρνε θέση δημόσια όταν μου έκαναν άδικες επιθέσεις όπως και για πολλούς άλλους… ξέρω πως πλήρωνε πλουσιοπάροχα τους συνεργάτες του… κι έβγαλε μια σειρά καλών δημοσιογράφων που σήμερα διαπρέπουν… Η μισή Ελλάδα χρεωκόπησε. Μαζί κι ο Πέτρος και προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ζωή του… όποια λάθη εκανε τα ξερει ο ιδιος..μην τον βγάλουμε όμως και υπεύθυνο για ότι στραβό έχει γίνει στην Ελλάδα… Εγώ θυμάμαι πάντα ότι καλό μου έχει κάνει κάποιος κι αν χρειαστεί είμαι εκεί να του δώσω χέρι βοηθείας…Το να γρονθοκοπούμε τους ανθρώπους σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής τους εμάς χαρακτηρίζει» έγραψε χαρακτηριστικά η Μιμή Ντενίση.

ntenisi_kostopoulos

Πηγή: parapolitika.gr