Η εκκεντρική τραγουδίστρια προκαλεί αίσθηση για ακόμη μια φορά

Η εκκεντρική Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά, μίλησε με τον Λαρς Ούλριχ των Metallica για το Interview Magazine σχετικά με το τι σημαίνει να είσαι ροκ σταρ και αν εμφανίζεσαι σε φεστιβάλ στη διάρκεια της πανδημίας. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση πάντως ήταν οι φωτογραφίες που έβγαλε.

Η 28χρονη τραγουδίστρια τα πέταξε σχεδόν όλα για το περιοδικό. Η Μάιλι Σάιρους πόζαρε τόπλες σε αρκετές φωτογραφίες. Σε μία από αυτές φοράει μόνο ένα μαύρο Gucci εσώρουχο, η αξία του οποίου είναι 1.100 δολάρια, σύμφωνα με το Page Six.

Στις δηλώσεις της στο περιοδικό, η Miley Cyrus συγκρίνει την επιστροφή της στη σκηνή με την παράσταση της Μέριλιν Μονρό μπροστά σε χιλιάδες αμερικανούς στρατιώτες στην Κορέα το 1954.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω αυτή τη θρυλική εικόνα της, φέρνοντας ελπίδα στους ανθρώπους με τη μορφή της σεξουαλικότητας και της εξυπνάδας και της ομορφιάς και της χαράς. Αλλά την ίδια ώρα, μπόρεσε να το προσφέρει αυτό επειδή ήταν τόσο απομονωμένη από την εμπειρία που ζούσαν οι στρατιώτες.

Ήταν αυτή η ανάσα φρέσκου αέρα γιατί δεν είχε το ίδιο σκοτάδι και πόνο και θάνατο να κυριαρχεί στην αύρα της», είπε η Σάιρους στον Ούλριχ.

«Όμως σε αυτή την περίπτωση, όλοι έχουμε υπάρξει στρατιώτες με τον δικό μας τρόπο», συμπλήρωσε.

Πηγή: parapolitika.gr