Είναι τρελά ερωτευμένοι και μπορεί η τραγουδίστρια να βρίσκεται στο Ρότερνταμ λόγω της Eurovision, το ζευγάρι είναι σε συνεχή επικοινωνία.

Την πρώτη πρόβα που πραγματοποίησε χθες η Έλενα Τσαγκρινού στη σκηνή της Eurovision σχολίασε σήμερα μέσα από την εκπομπή “Ευτυχείτε” ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφός της Mike.

Ο νεαρός μουσικός αποκάλυψε ότι μετά την πρόβα επικοινώνησε με την αγαπημένη του, η οποία του εξέφρασε το παράπονο και τη στεναχώρια της για τα δυο μικρά ατυχήματα που είχε πάνω στη σκηνή.

«Την χορογραφία την έχω δει, είναι πάρα πολύ ωραίο όλο το act που θα δείτε. Μιλήσαμε με την Έλενα μετά την πρόβα της. Η αλήθεια είναι πως αγχώθηκε με τα ατυχήματα που της έτυχαν. Της ήρθε να βάλει τα κλάματα αλλά εντάξει δεν είναι κάτι που δε μπορεί να αντιμετωπίσει, έχει αντιμετωπίσει πολύ πιο δύσκολα πράγματα» είπε ο Mike και συνέχισε: «Όσο αυστηρά και να την κρίνω αυτό το κορίτσι είναι υπέροχο, η φωνή της είναι φανταστική. Για το μόνο που δεν αγχώνομαι για την Έλενα είναι η φωνή της, ότι και να γίνει ξέρω ότι θα το σκίσει το κομμάτι. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε αλλά η φωνή της θα μείνει εκεί.

Δεν έχει τόσο άγχος, δε φοβάται, περισσότερο ανυπομονησία έχει… Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει εύκολα καριέρα εξωτερικού, έχει και την προφορά. Κάνει πάρα πολλές ώρες πρόβα και στο σπίτι, αλλά δε το λέει… Δε ξέρω πως τα κάνει όλα αυτά».

Πηγή: parapolitika.gr