Ο τραγουδιστής μίλησε για την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε αλλά και την αυτοβελτίωση.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή την μαγική βραδιά με την Ελευθερία Αρβανιτάκη στο «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 21:00.

«Θα είναι μια πανέμορφη γιορτή παρέα με μια καταξιωμένη και αγαπημένη φίλη και ερμηνεύτρια», είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης συμπληρώνοντας πως η Ελευθερία ήταν η πρώτη που ερμήνευσε δικά του τραγούδια.

Για την δύσκολη περίοδο του κορoναϊού που διανύουμε, λέει ότι του λείπουν απλά πράγματα που θεωρούσαμε δεδομένα και αυτονόητα.

Ενώ θεωρεί ότι δεν ευνοείται η δημιουργικότητα διότι «αυτό που ζούμε είναι επώδυνο, διαβολικό» και σίγουρα δεν είναι ποιοτικό.

Μιλά επίσης για την συνειδητή επιλογή του να αλλάξει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τις διατροφικές του συνήθειες λόγω ιδεολογίας και σεβασμού προς τα ζώα, αλλά και για τη μεγάλη του αγάπη τρέφει προς αυτά, θεωρώντας τα μέλη της οικογένειάς του.

Εξομολογείται πως αυτήν την περίοδο δεν κάνει κανένα σενάριο, και δεν δημιουργεί όνειρα και προσδοκίες.

Τέλος μιλά για την προσπάθεια αυτοβελτίωσης που έχει κάνει τα τελευταία χρόνια. Όπως αποκαλύπτει, ήταν μια προσωπική διαδικασία, με προσωπική δουλειά, χωρίς ψυχανάλυση. «Ας μην ξεχνούμε ότι αν έχουμε ανθρώπους που αγαπούμε μπορεί να είναι αυτοί οι “ψυχαναλυτές”μας» λέει.

Ενώ ειδικότερα για την σύντροφό του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία έχει μιλήσει τα τελευταία χρόνια για το πόσο την έχει βοηθήσει η ψυχανάλυση, τονίζει ότι «καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά την προσωπική του αίσθηση προσωπικής ανάτασης».

Πηγή: parapolitika.gr