Από σήμερα, μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων βρέθηκαν και πάλι με τους φίλους τους και τους εκπαιδευτικούς τους

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, επισκέφτηκε σχολεία της Χαλκίδας κατά την πρώτη μέρα του ανοίγματος δημοτικών και γυμνασίων την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και συνομίλησε με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ενώ λίγο αργότερα η Νίκη Κεραμέως δήλωσε: Συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων με μαθητές και εκπαιδευτικούς, παιχνίδι και χάντμπολ με τους μικρότερούς μας μαθητές: σήμερα κατά την επίσκεψή μου σε Δημοτικά και Γυμνάσια σχολεία στην Αυλίδα και τη Χαλκίδα. Το κουδούνι ξαναχτύπησε σε όλα τα σχολεία της χώρας μας! Από σήμερα, μαθητές Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων βρέθηκαν και πάλι με τους φίλους τους και τους εκπαιδευτικούς τους. Μια μέρα χαράς και αισιοδοξίας που μας φέρνει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην κανονικότητα. Με ασφάλεια, μέτρα προστασίας και self – test για όλους, οι μαθητές μας, μικροί και μεγάλοι, οι εκπαιδευτικοί μας, τα μέλη διοικητικού και λοιπού προσωπικού, δείχνουν για άλλη μια φορά το δρόμο στην προσαρμοστικότητα, την υποδειγματική τήρηση των μέτρων, την υπευθυνότητα, την αλληλεγγύη.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μπράβο σε όλους!

Καλή αρχή!


Πηγή: parapolitika.gr