Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι είναι θετική στον κοροναϊό. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη θέα από το παράθυρο του δωματίου της, ενημερώνοντας έτσι τους followers της ότι νοσεί από κοροναϊό.

Μέχρι στιγμής η Μαρία Κορινθίου έχει ήπια συμπτώματα, αντίθετα με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και μέρες.

Η ανάρτηση της ηθοποιού έγραφε:

«Δυστυχώς εχθές διαγνωστικά και εγώ με Covid….. Η Ισμηνούλα όχι, και ελπίζω να το προλάβαμε. Είμαι κλειδωμένη στο δωμάτιο δεν βγαίνω καθόλου για να μπορέσω να προφυλάξω το παιδί.

Αυτές τις μέρες δεν είχα βγει καθόλου από το σπίτι από την στιγμή που ο Γιάννης νόσησε, γιατί ήθελα να είμαι σίγουρη, μέσα στις μέρες που προβλέπονται, αν θα εκδηλωνόταν και σε εμένα. Αυτή είναι μια προσωπική ευθύνη που πρέπει να παίρνεται όλοι σε τέτοιες καταστάσεις για να μπορούμε να προφυλάσσουμε τους γύρω μας…..δυστυχώς εκδηλώθηκε Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πια επίσημα με rapid.

Προς το παρών έχω πολύ ήπια μορφή γρίπης με τα μόνο συμπτώματα: δέκατα, καθόλου όσφρηση και γεύση. Ο Γιάννης είναι σταθερά, με το οξυγόνο του λίγο να ανέβηκε. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ Ο Νοέμβριος έρχεται άγριος..» έγραψε η Μαρία Κορινθίου.

Η νοσηλεία του Γιάννη Αϊβάζη με κοροναϊό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη την ελληνική showbiz – και στη χώρα γενικότερα.

Άλλωστε, ο γνωστός ηθοποιός είναι πλήρως εμβολιασμένος, με αποτέλεσμα κανείς να μην περιμένει ότι η ασθένεια θα μπορούσε να πάρει αρκετά σοβαρή τροπή ώστε να χρειαστεί να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Σήμερα, η Μαρία Αντωνά επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και μετέφερε στο κοινό της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε:

«Είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, η φωνή του ήταν τρεμάμενη. Δήλωσε πως είναι λιγάκι καλύτερα, βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο, η Μαρία Κορινθίου δεν μπορεί να τον δει από κοντά λόγω του κορνοϊού και αναμένει να βγει ξανά, να πατήσει στα πόδια του ο άνθρωπος γιατί ήταν μια περιπέτεια η οποία τον ταλαιπώρησε πάρα μα πάρα πολύ.

Επειδή τον άκουσα στο τηλέφωνο ήταν πάρα πολύ καταβεβλημένος».

Πηγή: parapolitika.gr