«Και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά, μάλιστα σε ηλικίες που ήταν λίγο πιο περίεργο»… «Ήθελα να τα παρατήσω» παραδέχθηκε.

Στον καναπέ του «Dot» βρέθηκε ο Μελέτης Ηλίας, το μεσημέρι της Κυριακής, για να πάρει μεταξύ άλλων θέση σε όλα «ταρακουνούν» τον καλλιτεχνικό χώρο το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, ο πρωταγωνιστής του σίριαλ, «Τα καλύτερα μας χρόνια» αποκάλυψε την δική του δυσκολότερη στιγμή μέχρι σήμερα στο θέατρο.

Ειδικότερα, ο Μελέτης Ηλίας σημείωσε χαρακτηριστικά πως: «στον χώρο του θεάτρου δουλεύω από το 2000.

Και μου έχουν συμβεί δύσκολα περιστατικά, μάλιστα σε ηλικίες που ήταν λίγο πιο περίεργο. Για παράδειγμα, τελειώνεις μια σχολή, πας σε μια δουλειά και βλέπεις έναν σκηνοθέτη ο οποίος χαίρει εκτίμησης όλου του κλάδου και όλου των θεατών.

Θεωρείται κορυφή και αυτός ο σκηνοθέτης διαπιστώνεις πως στη διαδικασία της πρόβας είναι από τους πιο δύσκολους συνεργάτες. Να σε μειώνει, να σε βρίζει, να σε φέρνει σε δύσκολη θέση».

Είναι πολύ περίεργη εκεί η ισορροπία. Εμένα η απόφαση που με καθόρισε ήταν ότι σηκώθηκα και έφυγα.

Δεν το άντεξα και μάλιστα αναρωτήθηκα εάν αξίζει τον κόπο να γίνω ηθοποιός εάν είναι να περνάω αυτά» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Ήθελα να τα παρατήσω» παραδέχθηκε, τέλος, ο Μελέτης Ηλίας.

«Ξέρω φρικαλέες ιστορίες και όποιος μιλούσε, εξαφανιζόταν από τον χώρο», στο 12:40′ και μετά.

Πηγή: parapolitika.gr