Με αφορμή το τηλεφώνημα στο οποίο ο Νίκος Καρβέλας παραδέχτηκε στην Αννίτα Πάνια ότι είναι ερωτευμένος, η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί μια δική της εμπειρία από το παρελθόν.

Τη συνέντευξη που έδωσε η Αννίτα Πάνια στον Τάσο Τρύφωνος και όσα είπε για τον τρόπο που ξεκίνησε η σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα σχολίασε το πρωί της Δευτέρας 9/5 μέσα από το Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή το τηλεφώνημα στο οποίο ο Νίκος Καρβέλας παραδέχτηκε στην Αννίτα Πάνια ότι είναι ερωτευμένος, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί μια δική της εμπειρία από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα είπε πως όταν ακόμη εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Star, υπήρχε κάποιος θαυμαστής της που πήγαινε στις εγκαταστάσεις του σταθμού και υποστήριζε ότι είναι αρραβωνιαστικός της ενώ η ίδια δεν είχε καμία απολύτως σχέση μαζί του.

«Μου έχει τύχει και εμένα. Ερχόταν στο Star και έλεγε ότι είναι ο αρραβωνιαστικός μου. Μου έλεγαν ότι ήρθε ο αρραβωνιαστικός μου και τους έλεγα ότι δεν έχω αρραβωνιαστικό» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη για τον άγνωστο που υποστήριζε ότι είναι αρραβωνιαστικός της και έκαναν μαζί βόλτα στις παραλίες της Αναβύσσου.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr