Αποκαλύψεις για την Μέγκαν Μάρκλ, με αφορμή την στέψη του βασιλιά Κάρολου

Εν’ όψει της στέψης του βασιλιά Κάρολου
 και κατ’ επέκταση της απουσίας της Μέγκαν Μαρκλ από την τελετή, πολλά ακούγονται και άλλα τόσα γράφονται.

Μεταξύ αυτών, κυκλοφόρησε και ένα παλιό μυστικό της Μέγκαν Μαρκλ, που έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή πριν τον πρίγκιπα Χάρι. Την αποκάλυψη έκανε μια πρώην φίλη της και παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεόρασης, η Λίζι Κάντι.

Είναι εγωίστρια η Μέγκαν

Η Λίζι Κάντι χαρακτήρισε την Μέγκαν Μαρκλ «εγωίστρια» επειδή δεν θα παραστεί στην επικείμενη στέψη του βασιλιά Κάρολου Γ’.

«Νομίζω ότι η Μέγκαν δεν έρχεται στη στέψη επειδή ξέρει ότι θα την γιουχάρουν, αλλά βάζει τα δικά της συναισθήματα και τις ανησυχίες της για το αν θα την γιουχάρουν πάνω από τα παιδιά της», δήλωσε η 54χρονη παρουσιάστρια Λίζι Κάντι στην «Daily Mirror».Η παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεόρασης και πρώην φίλη της Μέγκαν, Λίζι Κάντι

Η Λίζι Κάντι είναι ιδιαίτερα εξοργισμένη με το γεγονός ότι τα δύο παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δεν θα είναι εκεί για τη σπουδαία περίσταση. «Νομίζω ότι είναι παρωδία που η Λίλιμπετ και ο Άρστι δεν θα είναι στη στέψη του παππού τους», αναρτήθηκε. «Τι θα τους πουν ο Χάρι και η Μέγκαν όταν μεγαλώσουν; Όταν θα λένε “γιατί δεν ήμασταν εκεί στην πιο ιστορική στιγμή της βρετανικής ιστορίας; Γιατί δεν ήμασταν σε εκείνο το μπαλκόνι;“» πρόσθεσε η Λίζι Κάντι.

Μέγκαν Μάρκλ - Άσλεϊ Κόουλ

Η αποκάλυψη για τον ποδοσφαιριστή

Η Λίζι Κάντι γνώρισε για πρώτη φορά την Μέγκαν Μαρκλ το 2013. Οι δύο τους έγιναν φίλες. Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται ότι χρησιμοποίησε την παρουσιάστρια για να έρθει σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Άσλεϊ Κόουλ, που τότε ήταν ένα από τα δυνατά χαρτιά της Τσέλσι.

Σε παλιότερες δηλώσεις της η Λίζι Κάντι είχε αναφέρει ότι: «Η Μέγκαν είπε ότι αγαπούσε το Λονδίνο και θα ήθελε έναν Άγγλο σύντροφο, έτσι έπιασα το κινητό μου για να δω ποιον ξέρω που θα ήταν καλός για εκείνη. Προσπάθησα να της βρω έναν φίλο – ο Άσλεϊ Κόουλ δεν ενδιαφερόταν τόσο, αλλά προσπάθησα να της τα φτιάξω», σημείωσε.

Η Μέγκαν Μαρκλ όμως φέρεται να μην έμαθε και πολύ κολακευτικά πράγματα για τον αθλητή και κυρίως για το γεγονός ότι ήταν άπιστος και έτσι αποφάσισε να μην το προχωρήσει. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κόουλ όπως προαναφέραμε δεν ενδιαφερόταν.

Πηγή: parapolitika.gr