Τι λέει πηγή από το περιβάλλον τους

Τα αποκαλυπτήρια ενός δεύτερου αγάλματος της πριγκίπισσας Νταϊάνα ίσως σταθούν αφορμή για τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ να επισκεφθούν τη Βρετανία και να ξεκαθαρίσουν τα της βάφτισης της κόρης τους, Λίλιμπετ. Στην εκδήλωση θα παραβρεθούν 100 καλεσμένοι, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, ανάμεσά τους και ο Έλτον Τζον, αγαπημένος καλλιτέχνης της Νταϊάνα.

Η «αιφνιδιαστική» επίσκεψη-έκπληξη του ζεύγους στη Βρετανία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, όμως καλά γνωρίζοντες πιστεύουν ότι από τη στιγμή που ο Χάρι παραβρέθηκε στην αποκάλυψη του πρώτου αγάλματος, μαζί με τον αδερφό του, Ουίλιαμ, και χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ, θα θέλει να είναι παρών και τώρα, αλλά μαζί της.

Τι λέει πηγή από το περιβάλλον τους

«Κανείς δεν γνωρίζει την απόφαση του πρίγκιπα Χάρι, αλλά ακούγονται πολλές φήμες ότι θα παραβρεθεί κι εκείνος στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά», λέει πηγή από το περιβάλλον τους. Βέβαια, το κλίμα μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του ζευγαριού δεν είναι θερμό, ειδικότερα μετά τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι στη νέα του βιογραφία και την «απογοήτευση» του πρίγκιπα Κάρολου για τη στάση του Χάρι.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα παραβρεθεί στην τελετή. Από την άλλη πλευρά, Χάρι και Ουίλιαμ φαίνεται πως έχουν σπάσει τον πάγο μεταξύ τους, ενώ δημοσιεύματα θέλουν τις Μέγκαν Μαρκλ και Κέιτ Μίντλετον να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μετά τον ερχομό της Λίλιμπετ με καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Πηγή: parapolitika.gr