Από την αρχή της γνωριμίας του δεν ταίριαξαν οι δύο φυναίκες

Νέα ίντριγκα με πρωταγωνίστριες τις δύο γυναίκες του Παλατιού της Μεγάλης Βρετανίας Καμίλα και Κέιτ φαίνεται πως υπάρχει τα τελευταία χρόνια, σύμφωνα με δηλώσεις ατόμου του περιβάλλοντος της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online «η Καμίλα δεν μπορεί να σταματήσει να υπερηφανεύεται και είναι αποφασισμένη να κάνει τη ζωή της Κέιτ εφιάλτη».

Φαίνεται πως από την πρώτη γνωριμία οι δύο κυρίες ήταν στα «μαχαίρια». Το άτομο που μίλησε για τη σχέση της βασιλικής συζύγου και της πριγκίπισσας της Ουαλίας αναφέρει πως η κόντρα ανάμεσά τους δεν είναι κάτι νέο στο Παλάτι. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που γνωρίστηκαν, έδειξαν ότι δεν υπήρχε καλή χημεία μεταξύ τους και όχι μόνο.

camilla-kate-m

Η Καμίλα ήθελε η οικογένεια της Μίντλετον να χρησιμοποιεί την είσοδο του προσωπικού, όπως οι υπόλοιποι έμποροι. Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι η Καμίλα επιθυμεί τα παιδιά της να λάβουν τίτλο ιπποτών και αυτό δημιούργησε ρήξη ανάμεσα στον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Δεδομένου όμως ότι ο τελευταίος λόγος ανήκει στον βασιλιά Κάρολο το πριγκιπικό ζεύγος γνωρίζει ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να ανατρέψει την κατάσταση και την επιθυμία της Πάρκερ.

Οι κακές σχέσεις Καμίλα και Κέιτ  ήταν μια ξαφνική είδηση για τους Βρετανούς, που θεωρούσαν ότι οι σχέσεις τους ήταν πολύ καλές. 

Οι φωτογραφίες και οι εμφανίσεις

Η σύζυγος του βασιλιά είχε ζητήσει πρόσφατα από τη νύφη της να τραβήξει εκείνη τις φωτογραφίες για τις ανάγκες φωτογράφισης σε περιοδικό, όπου η Καμίλα θα ήταν το εξώφυλλο.  Τα ΜΜΕ έχουν επισημάνει τελευταία το γεγονός ότι η Μίντλετον προσπαθεί να μην κλέβει τη λάμψη από την Καμίλα, κάνοντας την παρουσία της ουδέτερη και αφήνοντας χώρο στην Πάρκερ, σε κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Πηγή: parapolitika.gr