Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του…

Οι 6 φιναλίστ, 3 ζευγάρια που αγαπήσαμε μέσα από το “Just The 2 Of Us”, απόψε έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους on stage. Ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Τάσος Ξιαρχό με την Κόνι Μεταξά
, η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη διεκδίκησαν τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Έναν νικητή που στο τέλος της βραδιάς χειροκροτήσαμε όλοι μαζί, ολοκληρώνοντας και τον στόχο που είχε φέτος το J2US, την ενίσχυση των νοσοκομείων Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και Σωτηρία.

Στη σκηνή του J2US επέστρεψαν και τα 11 ζευγάρια που είχαν αποχωρήσει για να ευχηθεί όλη η ομάδα του σόου «καλό καλοκαίρι» με την πιο θεαματική γιορτή.

Μαζί τους σιγοτραγουδήσαμε, συγκινηθήκαμε, γελάσαμε… Και οι 28 διαγωνιζόμενοι ήταν υπέροχοι. Όμως ένας ήταν ο μεγάλος νικητής. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι αγαπημένοι μας κριτές, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής πήραν θέση από νωρίς για να απολαύσουμε όλοι μαζί μία υπέροχη και λαμπερή βραδιά.

Η αγωνία κορυφώθηκε στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι που ήρθε στις οθόνες μας LIVE με πολλές εκπλήξεις -και τη Δέσποινα Βανδή να αφήνει την καρέκλα του κριτή και να ανεβαίνει για πρώτη φορά στο stage του #J2US!

Λίγα λεπτά πριν τις 02:00, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού που σε συνδυασμό με τους βαθμούς της επιτροπής έβγαλαν το νικητή του J2US. Την τρίτη θέση πήραν ο Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα. Τη δεύτερη θέση πήραν οι Βίκυ Χατζηβασιλείου – Κώστας Καραφώτης και μεγάλοι νικητές του J2US αναδείχθηκαν οι Τάσος Ξιαρχός και Κόνι Μεταξά.

Πηγή: parapolitika.gr