Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει διαρκώς συγχαρητήριες αναφορές κατά τις περιοδείες του στις Περιφέρειες, για το έργο που έχει παράξει το υφυπουργείο Αθλητισμού

Συνεχείς οι δημόσιες αναφορές και τα θερμά λόγια του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τον υφυπουργό Αθλητισμού,Λευτέρη Αυγενάκη.

Και χθες στη Λάρισα και σήμερα στα Γρεβενά, όπου περιοδεύει ο πρωθυπουργός, απέδωσε τα εύσημα στον υφυπουργό Αθλητισμού για την αναβάθμιση και την κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και γενικά για την αθλητική μεταρρύθμιση στη χώρα.

1_7

Στη χθεσινή μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Αλκαζάρ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Εδώ δίπλα είδα, αγαπητέ μου Λευτέρη, τις καινούργιες αθλητικές εγκαταστάσεις και γίνονται πολλές αθλητικές υποδομές σε όλη τη χώρα. Θέλουμε όλοι οι Έλληνες, κυρίως τα παιδιά μας, να αθλούνται»! Κι αναφερόταν στο υπερσύγχρονο ανοικτό προπονητήριο στίβου στον περιβάλλοντα χώρο του Αλκαζάρ και τα άλλα έργα (την αλλαγή του ταρτάν στο κεντρικό Στάδιο και την ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου στίβου), ύψους 1,4 εκατ. ευρώ, που είναι μεταξύ των 25 αντίστοιχων έργων δεκάδων εκατομμυρίων τα οποία εξελίσσονται στη Θεσσαλία.

2_7

Σήμερα, στα Γρεβενά, μιλώντας ο πρωθυπουργός για τις τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης του χιονοδρομικού της Βασιλίτσας, εξήρε την «πολύ φιλότιμη δουλειά η οποία έχει γίνει από τον Λευτέρη Αυγενάκη και από τη διοίκηση του χιονοδρομικού. Κάνουμε το καλύτερο το οποίο μπορούμε, με τις δυνατότητες τις οποίες έχουμε και μόλις περάσαμε μία νομοθετική ρύθμιση η οποία δίνει τη δυνατότητα στο ΤΑΙΠΕΔ να ωριμάσει μελέτες, για να μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον του».

3_7

Ανάλογες συγχαρητήριες αναφορές κάνει διαρκώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τις περιοδείες του στις Περιφέρειες της χώρας, για το έργο που έχει παράξει το υφυπουργείο Αθλητισμού. Και μόνο υπερήφανος και δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται ο Λευτέρης Αυγενάκης για την αναγνώριση και τη στήριξη από τον πρωθυπουργό, καθώς όπως λέει συχνά ο υφυπουργός Αθλητισμού «μέσα σε τέσσερα χρόνια το άναρχο αθλητικό τοπίο νοικοκυρεύτηκε. Μπήκε τάξη, με σχέδιο και ξαναδόθηκε ελπίδα σε όλη την αθλητική οικογένεια και ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Ο αθλητισμός μας αλλάζει»!

4_7

Και ο πρωθυπουργός έχει κάθε λόγο να το πιστώνει στον υφυπουργό Αθλητισμού.

Πηγή: parapolitika.gr