Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή, το YFSF και τον Covid

H Ματθίλδη Μαγγίρα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή  «Πάμε Δανάη» και προέβη σε αποκαλύψεις.

Η ηθοποιός και παίκτρια του YFSF All STAR  παρουσίασε στο πρωϊνό του Mega τη νέα της δουλειά «Φταίω εγώ για όλα», το πρώτο τραγούδι της καλλιτεχνικής περσόνας που δημιούργησε κι ακούει στο όνομα ΜΑΜΑΓΓΙΡΑ.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή η Ματθίλδη Μαγγγίρα, μεταξύ άλλων είπε:

«Ήμουν ο άντρας της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευαίσθητος άνθρωπος και κάποιος που δεν με ξέρει μπορεί να μην το πιστέψει. Όλος αυτός ο δυναμισμός μου χτίστηκε ως άμυνα κι αυτό είναι κάτι που έγινε υποσυνείδητα κι όχι συνειδητά. Όλοι θέλουμε σύντροφο στη ζωή μας. Η συντροφικότητα και η συναισθηματική στήριξη είναι πράγματα που κάθε άνθρωπος θέλει κι είναι το σημαντικότερο πράγμα σε κάθε σχέση, όχι μόνο ερωτική αλλά σε οποιαδήποτε σχέση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της η ιδια μίλησε για την σχέση που έχει με την κόρη της και την προσωπική της εμπειρία με την μητρότητα.

«Το πως είμαι σαν μητέρα πρέπει να το πει το παιδί μου, αλλά η αλήθεια είναι πως αυτά που λέω εγώ συνάδουν με αυτά που λέει η Λήδα» είπε ενώ διηθήθηκε κι ένα περιστατικό που έζησε στις ΗΠΑ, όταν μια καθηγήτρια της κόρης της την ευχαρίστησε για τον τρόπο που έχει μεγαλώσει το παιδί της.

«Όλη η ψυχή και ο χρόνος που έδωσες για να μεγαλώσεις ένα παιδί, γλυκαίνει όταν κάποιος αναγνωρίζει τι έχεις κάνει για το μεγάλωμα του παιδιού σου» είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

«Η ψυχοθεραπεύτριά μου μου είπε πώς η διαφορά της καλής μάνας με την κακή είναι ότι η καλή μάνα θα κάνει λάθη και θα το παραδεχτεί, ενώ η κακή ποτέ. Όλοι έχουμε δικαίωμα στα λάθη, αλλά το ζήτημα είναι να μπορείς να μπορείς να τα αναγνωρίζεις και να ζητάς συγγνώμη για αυτά. Έτσι μαθαίνουν και τα παιδιά να ζητούν συγγνώμη γιατί καθρεφτίζεσαι μέσα από αυτά».

Μιλώντας τέλος για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, η Ματθίλδη Μαγγίρα είπε:

«Ευτυχώς ήμουν τυχερή και δεν ταλαιπωρήθηκα. Δεν έκανα ποτέ πυρετό, ούτε δέκατα, είχα απλά κομμάρες κι ήθελα να κοιμάμαι συνέχεια».

Πηγή: parapolitika.gr