Ποια είναι η αλήθεια για τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη. «Ο Δημήτρης είναι και διπλωμάτης, δεν τον συμφέρει να μαλώσει και με τη Μαρία..»

Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολύ στο φετινό MasterChef και για την σχέση με τη συμπαίκτρια του, Μαρία Μπέη. Ποια είναι η αλήθεια για την προσωπική του ζωή; Έχει γυρίσει στη κοπέλα του; Ο αδερφός του αποκάλυψε πολλά στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη:

«Στην καθημερινότητά του είναι όπως στην τηλεόραση. Είναι ουδέτερος, δεν μπλέκει, δεν είναι ιντριγκαδόρος, δεν κάνει κατινιές κι έχει στόχο τη μαγειρική.

Στο MasterChef υπάρχουν μερικά διπρόσωπα άτομα, ο Ηλίας. Ήταν πολύ παντελονάτο που ο Δημήτρης κατέβηκε να διαγωνιστεί μαζί του και δεν το έκανε για την Μαρία.

Την Κατερίνα την συμπαθώ πάρα πολύ με αυτό το σατανικό γέλιο που έχει. Είναι ευθύς χαρακτήρας.

Αν έχει ο Δημήτρης σχέση με την Μαρία; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια. Η Μαρία όσο μπόι της λείπε τόσο τσαγανό έχει. Είναι υπερβολική μερικές φορές, κάποιες φορές δεν θα έπρεπε να λέει τόσα πολλά. Ο Δημήτρης είναι και διπλωμάτης, δεν τον συμφέρει να μαλώσει και με τη Μαρία. Είναι έρωτας, δεν είναι αγάπη.

Πριν μπει στο παιχνίδι ο Δημήτρης είχε μία σχέση. Βέβαια, αυτή η σχέση είχε λήξει πολύ πιο πριν, πάνω από έναν χρόνο. Συζούσαν στη Νορβηγία, ήταν μαζί πάνω από 5 χρόνια. Αν έχει επιστρέψει ο Δημήτρης στην πρώην του, καλό είναι να σας απαντήσει ο ίδιος όταν βγει από το παιχνίδι».

Πηγή: parapolitika.gr