Δείτε τι είπε ο Κώστας Νταλιάνης για το MasterChef. «Ο Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον «σέρνει» μια γυναίκα από τη μύτη».

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι not» έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Νταλιάνης, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο MasterChef, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως δεν θα μπορούσε να το ξαναζήσει, καθώς ήταν αρκετά αγχωτικό για τον ίδιο.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, αλλά δεν θα μπορούσα να το ξαναζήσω, ήταν πολύ αγχωτικό για μένα. Περίμενα ότι θα αποχωρήσω και το ήθελα κιόλας.

Απλά έρχονται κάποιες στιγμές στη ζωή μου που θέλω να σταματήσω να διαγωνίζομαι και να αγωνίζομαι για κάτι.

Ήταν πολλά μικρά πραγματάκια που συνέβαιναν κατά καιρούς και τα οποία με ώθησαν να σταματήσω να αγωνίζομαι για κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Κάποιοι άνθρωποι τα βρίσκουν στη ζωή τους και κάποιοι άλλοι όχι.

Ο Σταυρής και ο Ηλίας δεν τα βρήκαν. Όλοι είχαν στρατηγική μέσα στο παιχνίδι, εκτός από μένα. Ο Δημήτρης Μπέλλος είναι αρκετά έξυπνος για να τον σύρει μια γυναίκα από τη μύτη.

Νομίζω ότι το έκανε εσκεμμένα για να κερδίσει κάτι που ήθελε. Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι στο παιχνίδι, νομίζω ότι όσες φορές και να πήγαινα το ίδιο θα έκανα», είπε ο Κώστας Νταλιάνης.

Πηγή: parapolitika.gr