«Έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού την ώρα που φεύγαμε συνήθως»

Συνεχίζονται οι οντισιόν στο MasterChef με τους διαγωνιζόμενους να προσπαθούν να κερδίσουν τους τρεις κριτές με τις γαστρονομικές τους ικανότητες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Αλέξανδρος Συνοδινός βρέθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ο νεαρός διαγωνιζόμενος του MasterChef, ωστόσο, κατόρθωσε σε κάθε περίπτωση να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την αποκάλυψη που έκανε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Συνοδινός ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ζούσα στο εξωτερικό για πολλά χρόνια, στο Λονδίνο συγκεκριμένα τα τελευταία 9, αλλά λόγω της όλης κατάστασης επέστρεψα στην Ελλάδα.

Δουλειές δεν υπάρχουν και βρήκα το MasterChef σαν μια πολύ καλή ευκαιρία να έρθω και να διαγωνιστώ. Έχω περάσει από πολλά εστιατόρια.

Βρέθηκα σε μια ξένη χώρα, έτρεξα μόνος μου, μέσα σε τρεις μέρες γύρισα γύρω στα 60 εστιατόρια πόρτα – πόρτα. Μία από αυτές ήταν και η πόρτα του Γκόρντον Ράμσεϊ σε ένα από τα εστιατόρια του».

«Έφυγα λίγο πριν γίνει η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Το 2016 όταν είχε πέσει το βανάκι.

Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε μια εβδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού την ώρα που φεύγαμε συνήθως» πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Συνοδινός στο MasterChef.

Πηγή: parapolitika.gr