«Δεν θέλω να μεταφέρω όλες τις βρισιές γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα για το πρόσωπό μου. – Είπε η Ντέμη “θέλω να την δαγκώσω και να της ρουφήξω το λαρύγγι”»

Η ένταση της Κατερίνας Λένη τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες με τους συμπαίκτες της συνεχίζεται στο MasterChef. Μετά τον καβγά της με τον Γιώργο Λασκαρίδη η παίκτρια εξομολογήθηκε στον Ηρακλή Αποστολίδη για την άσχημη ψυχολογία της, ενώ στην συνέχεια μιλώντας στην κάμερα «λύγισε».

«Χάλασε πάρα πολύ η ψυχολογία μου. Γύρισαν τα παιδιά από την έξοδο και για κακή τους τύχη, όταν άλλαζα μέσα στο δωμάτιο, ήταν ανοικτό το παράθυρο και είχε βγει η κλίκα της δικής μου ομάδας έξω από το σπίτι είχαν βγάλει τα μεγάλα φτυάρια. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άκουσαν τα αυτιά μου από τον Γιώργο, από τον Ηλία, από τον Κωνσταντίνο και από την Ντέμη. Αυτό μου το επιβεβαίωσε και ο Σταυρής. Μου είπε ότι στο τραπέζι με έβριζαν», ανέφερε η παίκτρια στον Ηρακλή και συνέχισε..

«Δεν θέλω να μεταφέρω όλες τις βρισιές γιατί ήταν πολύ υποτιμητικά όλα αυτά που άκουσα για το πρόσωπό μου. Είπε η Ντέμη “θέλω να την δαγκώσω και να της ρουφήξω το λαρύγγι. Όσο άθλιος άνθρωπος είναι, αλλά το κρατάω μπροστά στις κάμερες και λέω αυτά που πρέπει να ειπωθούν μπροστά στις κάμερες”. Είμαι πολύ φορτισμένη», είπε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της η Κατερίνα Λένη.

Πηγή: parapolitika.gr