Ο Διονύσης Σαρακίνης μετά το MasterChef όπου τερματισε δεύτερος έκανε μια αποκάλυψη για τη συγκατοίκηση με την Ανούς Χεριμιάν.

Ο Διονύσης Σαρακίνης μπορεί να έφτασε πολύ κοντά στην πηγή, όμως τελικά δεν ήπιε νερό, αφού νικήτρια του MasterChef στέφθηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Ο 28χρονος σεφ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στην Φωλιά των Κουκου” και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με την Ανούς Χεριμιάν.

Για το πώς ξεκίνησε η σχέση του με την Ανούς Χεριμιάν

«Με την Ανούς είμαστε πολύ καλά. Δεν θα μιλήσουμε για έρωτες ζωής. Γενικά είμαι πολύ αυθόρμητος, το ξαναείπαμε, το έχουμε δει. Δεν κρύβω συναισθήματα, αν τα έκρυβα δεν θα ήμουν και άνθρωπος. Είμαι εκδηλωτικός, οπότε γιατί όχι; Με την Ανούς ξεκίνησε η ιστορία στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι. Ένα φλερτ, κάποιες ερωτήσεις, κάτι δικά μας που είχαμε εκεί μέσα… Και με πιάνει ένα βράδυ και μου λέει “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” και της απαντάω “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί της έκανα το κλικ»

Για την υποστήριξη που δέχεται από την Ανού Χεριμιάν

«Η Ανούς με έχει ζήσει, ξέρει ποιος είμαι, κάτι που οι άλλοι δεν το ξέρουν. Δεν είμαι ότι με υποστηρίζει γιατί πρέπει να με υποστηρίξει. Μου κάνει πολύ μεγάλη κριτική. Ό,τι “κακό” κάνω θα το σχολιάσει και με τον τρόπο της θα σου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ γιατί δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις της. Ελπίζω να τη δικαίωσα. Νομίζω πως το έκανε».

Δείτε ακόμη: MasterChef – Διονύσης: Η Μαρίνα άλλα έλεγε μπροστά μου και άλλα πίσω μου (Βίντεο)

Όσον αφορά στην συγκατοίκησή τους, ο Διονύσης Σαρακίνης ανέφερε ότι «ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, το πρόγραμμά του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί”.

Πηγή: parapolitika.gr