Σκηνοθέτης της σειράς «Μάγισσα» είναι ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού και πατέρας του παιδιού που πρόκειται να φέρει στον κόσμο, Λευτέρης Χαρίτος.

Για πρώτη φορά μαμά θα γίνει σε λίγες μέρες από τώρα η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της ωστόσο συνεχίζει να εργάζεται κανονικά, περνώντας τις μέρες της στα πλατό του Ant1.

Ειδικότερα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη σειρά του Ant1 “Μάγισσα“, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκυμοσύνη της Μαρκέλλας Γιαννάτου δεν είναι κάτι που απασχολεί αυτή τη στιγμή τους συντελεστές της σειράς αφού η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν πρόκειται να φαίνεται.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως σκηνοθέτης της σειράς “Μάγισσα” είναι ο πρώην σύντροφος της Μαρκέλλας Γιαννάτου και πατέρας του παιδιού που πρόκειται να φέρει στον κόσμο, Λευτέρης Χαρίτος.

Οι δυο τους χώρισαν έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια σχέσης, στις αρχές ακόμη της εγκυμοσύνης της ηθοποιού, ενώ μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση.

Πηγή: parapolitika.gr