Ο Ισπανός σέντερ τόνισε πως είναι σοβαρό και πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με αυτό, ενώ ανέφερε ότι είχε πονοκέφαλους, και δεν μπορούσε να ανέβει ή να κατέβει τις σκάλες

Ο Μαρκ Γκασόλ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά την περιπέτεια του με τον κορωνοϊό μιλώντας για όσα πέρασε τις μέρες που βρισκόταν σπίτι του με τα συμπτώματα.

Ο Ισπανός σέντερ τόνισε πως είναι σοβαρό και πως κανείς δεν μπορεί να παίζει με αυτό, ενώ ανέφερε ότι είχε πονοκέφαλους, και δεν μπορούσε να ανέβει ή να κατέβει τις σκάλες.

Οι δηλώσεις του Μαρκ Γκασόλ:

«Είναι σοβαρό. Δεν μπορείς να παίζεις με αυτό. Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. Με έριξε για τα καλά 5-6 ημέρες. Το μπάσκετ περνά σε δεύτερη μοίρα, δεν είναι πια τόσο σημαντικό. Δεν μπορούσα να κουνηθώ, τα χειρότερα συμπτώματα ήταν οι πονοκέφαλοι και η δυσκολία στην αναπνοή.

Το σώμα μου πονούσε και ο πυρετός ήταν διαχειρίσιμος. Έχασα την αίσθηση της όσφρησης και της γεύσης. Δεν μπορούσα εύκολα να ανεβοκατέβω σκάλες. Συνεχίζω να μην έχω αθλητικά προσόντα. Ο κοροναϊός δεν με επηρέασε ιδιαίτερα σε αυτό το κομμάτι».

πηγή:to10.gr

Πηγή: parapolitika.gr