Στην Ελλάδα με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους: την 7χρονη Μάργκω, τον 5χρονο Σπύρο και τον 2χρονο Κωνσταντίνο πέρασε την καραντίνα η Μαριέττα Χρουσαλά

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια κυκλοφορεί τις δικιές της συλλογές με σανδάλια έμεινε σπίτι όλο αυτό το διάστημα με την οικογένειά του και προσπάθησε να περάσει όσο πιο δημιουργικά μπορούσε το χρόνο με τα παιδιά.

Τώρα όμως, που άρχισε σιγά σιγά ο καιρός να θυμίζει καλοκαίρι, η όμορφη Μαριέττα αναπολεί τις όμορφες διακοπές που έχει κάνει σε μέρη εξωτικά. Η ίδια αγαπά πολύ τα ταξίδια και με τον σύζυγό της ταξιδεύει συχνά σε αγαπημένους προορισμούς. Στην παρούσα φάση, όμως, η Μαριέττα δεν έχει κάποια προγραμματισμένη εξόρμηση, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι, δεν σταματά να θυμάται τις βουτιές που έχει κάνει στο παρελθόν στην Καραϊβική. Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με μαγιό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά πως η φωτογραφία είναι από την  Ανγκουίλα στην Καραϊβική, την περίοδο που είχε μόλις ένα παιδί.

Πηγή: parapolitika.gr