Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε σήμερα για τον Σάκη Κατσούλη και την πραγματική τους σχέση, καθώς και για την Χριστίνα Κεφαλά – «Ένιωθα πειραματόζωο» είπε.

Η νεαρή παίκτρια του Survivor
που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη μέρα και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό, μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, τον τρόπο που χώρισαν, τη Χριστίνα Κεφαλά ενώ ξεκαθάρισε και αν είναι τελικά ή όχι ζευγάρι και πάλι.

«Τον Σάκη τον είδα πρώτη φορά στο κάστινγκ με τα αγωνίσματα και έπαθα σοκ. Είχα κάνει μόνη μου τη δήλωση. Μετά τον ξαναείδα στο τελικό κάστιγνκ…

Μιλήσαμε τότε, με είχε πάρει αγκαλιά και μου είπε καλή επιτυχία. Είχαμε χωρίσει και δε μιλάγαμε. Τσακωθήκαμε και χωρίσαμε. Συμβαίνει. Τότε δεν είχε προχωρήσει κανείς από τους δυο, Μετά, όταν μπήκε στο παιχνίδι, έπαθα σοκ.

Δεν είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για εκείνον. Είχαμε χωρίσει άσχημα, δεν είχαμε μιλήσει να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Ήμουν δυο μήνες εκεί με όλη την πίεση, μπήκε ο Σάκης με την Χριστίνα και ένιωθα ότι με δουλεύουν, ένιωθα πειραματόζωο. Μετά μίλησα με τον Σάκη και με την Χριστίνα και λύθηκαν όλα.

Ο Σάκης μέσα στο παιχνίδι ήταν το άλλο μου μισό, ήταν αυτό που βλέπατε, τον αγαπάω, είναι και ήταν ο άνθρωπός μου.

Δεν είμαστε μαζί, ποτέ δε λέω ποτέ αλλά είμαι της άποψης πως όταν ραγίσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Θα δείξει όμως το μέλλον τι μπορεί να γίνει.

Αυτά που έχουν ακουστεί για τον Σάκη δεν ισχύουν σε καμία τον περιπτώσεων. Δε θα ξαναμίλαγα μαζί του αν ίσχυε κάτι από όλα αυτά.

Δείτε ακόμη: Mητέρα Μαριαλένας: Δεν είναι ζευγάρι, δεν θέλω να κερδίσει ο Σάκης, πήρε τον Λιβάνη τηλέφωνο (Βίντεο)

Πιο πιθανό να έκανα εγώ αυτά που λένε για τον Σάκη παρά εκείνος σε εμένα. Ο Σάκης είναι πολύ ήρεμος» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η Μαριαλένα λομως μίλησε και για τον Γιώργο Λιβάνη και αν ισχύει το ειδύλλιο που είχαν ξεκινήσει πριν εκείνη αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο.

Η νεαρή κοπέλα, αποκάλυψε πως δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του κάτι που θέλει όμως να κάνει, ενώ όπως παραδέχθηκε, κατανοεί πλήρως το ενδεχόμενο να έχει παρεξηγήσει κάτι στη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη.

«Έχω μάθει ότι ο Γιώργος με έχει στηρίξει πάρα πολύ και δεν είπε τίποτα κακό για μένα ποτέ. Δεν έχω προλάβει να συζητήσω μαζί του, θέλω όμως να κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Δεν έδωσα κάποιο μήνυμα στον Τριαντάφυλλο να του μεταφέρει κάποιο μήνυμα. Στην αρχή είχα πει σε κάποιους συμπαίκτες μου να του μεταφέρουν κάποιο μήνυμα. Είναι λίγο περίεργο και εγώ είμαι πολύ μπερδεμένη γενικά».

«Θέλω να μιλήσω και να του ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Δεν είμαι η κοπέλα που είμαι με κάποιον και θέλει να τον φέρει σε δύσκολη θέση -που τον έφερα σε δύσκολη θέση. Τον σέβομαι, τον εκτιμώ και είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη που του έχω δημιουργήσει όλο αυτό», είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και έβαλε τα κλάματα.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr