Η Μαρία Τζομπανάκη μιλάει για τις παραδόσεις της Κρήτης, αλλά και αυτά που κάνουν «λάθος» οι Κρητικοί σε σχέση με την παράδοσή τους – «Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι»

Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξή της
, που θα προβληθεί την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, στις 00:15, η ηθοποιός μιλάει για την Κρήτη, το πέρασμά της από τα καλλιστεία και μία στιγμή στην καριέρα της που ένιωσε να κινδυνεύει.

Επέστρεψε στην τηλεόραση, ύστερα από δεκαπέντε χρόνια και η επιστροφή της έκανε κανονικό «Σασμό». Η Μαρία Τζομπανάκη αφηγείται με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο ιστορίες από τη γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές ζωής.

Σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από την εκπομπή, η Μαρία Τζομπανάκη ακούγεται να μιλάει για τις παραδόσεις της Κρήτης, αλλά και αυτά που κάνουν «λάθος» οι Κρητικοί σε σχέση με την παράδοσή τους.

Πρέπει να διορθώσουμε την παράδοση 

«Εγώ που λατρεύω την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης, θεωρώ ότι κάποιες πτυχές της παράδοσης μας έχουν αυτή την απολυτότητα και αυτό πρέπει να διορθώσουμε. Ένα από αυτά είναι οι βεντέτες», είπε χαρακτηριστικά.

Μαρία Τζομπανάκη: Θεωρώ ότι ήταν λάθος που πήγα στα καλλιστεία

Τα καλλιστεία και το παρελθόν 

Όσο για τη συμμετοχή της στα καλλιστεία στο παρελθόν, η αγαπημένη ηθοποιός δήλωσε πως αποφεύγει να δείχνει στον κόσμο φωτογραφίες της από τότε.

«Φωτογραφίες από τα καλλιστεία δεν δείχνω, ούτε θα έδειχνα στον άνθρωπό μου. Θεωρώ ότι ήταν λάθος το ότι πήγα», ανέφερε.

Ακραίος θαυμασμός 

Ανοίγοντας το κουτάκι των δυσάρεστων αναμνήσεων, αφηγήθηκε περιστατικά ακραίου θαυμασμού, αλλά και εκείνη τη φορά που κινδύνεψε σε ένα από τα πρώτα ταξίδια της στο εξωτερικό. «Έβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι», ανέφερε.

Μαρία Τζομπανάκη: Θεωρώ ότι ήταν λάθος που πήγα στα καλλιστεία

Από την Νέα Υόρκη στην Κρήτη

Τέλος, εξήγησε πώς κατάφερε να ενώσει τη Νέα Υόρκη με την Κρήτη για χάρη του άνδρα της και αποκάλυψε τι πήρε μαζί της φεύγοντας από την Ελλάδα για να εγκατασταθεί στην Αμερική.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr