Μέσα στο σπίτι βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Μαρία Σολωμού συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της μετάδοσης του απειλητικού ιού.

Η γνωστή ηθοποιός τηρεί ευλαβικά τις οδηγίες της κυβέρνησης και παρά το γεγονός ότι ανησυχεί πολύ με όσα συμβαίνουν με την εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα μας, προσπαθεί να κρατά την ψυχραιμία της. Η ίδια έχει αδράξει την ευκαιρία του εγκλεισμού και προσπαθεί να περνά παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο της κάνοντας πολλά και διαφορετικά πράγματα, όμως όχι μαγειρεύοντας, αφού, όπως έχει αποκαλύψει, στο σπίτι της δεν υπάρχει καν κουζίνα.

Με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Σολωμού ενημερώνει τους διαδικτυακούς φίλους της πώς περνάει την περίοδο της καραντίνας. Πριν μερικές ώρες, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο από την βόλτα της στο Λυκαβηττό μαζί με το σκυλάκι της. Η ίδια μένει στο Κολωνάκι, συνεπώς δεν υπάρχει καλύτερη έξοδος από έναν περίπατο στη φύση. Η Μαρία Σολωμού απόλαυσε την χαλαρή βόλτα της, εισέπνευσε καθαρό αέρα και έκανε το πιο ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά της.
Μαρία Σολωμού
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr