Έγινε παραλήπτης δεκάδων αρνητικών σχολίων όταν… χθες 1η Μαρτίου που η χώρα πενθούσε για τα δεκάδες θύματα της τραγωδίας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Η Μαρία-Ολυμπία έγινε παραλήπτης δεκάδων αρνητικών σχολίων όταν… χθες 1η Μαρτίου που η χώρα πενθούσε για τα δεκάδες θύματα της τραγωδίας δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Στην εν λόγω ανάρτηση η κόρη του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ πόζαρε σε ένα πολυτελές σαλόνι, βγάζοντας μια selfie στον καθρέφτη. Όπως ήταν επόμενο, δέχτηκε δεκάδες αρνητικά σχόλια, με τους χρήστες να κατηγορούν τη Μαρία-Ολυμπία ότι «βρίσκεται στον κόσμο της».

Η Μαρία-Ολυμπία κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση σήμερα Πέμπτη 2/3. Στη συνέχεια ανέβασε ένα post στα Instagram Stories της για να εκφράσει τη λύπη της για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Είμαι καταρρακωμένη για τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ελλάδα. Η καρδιά μου πάει σε όλους αυτούς που επηρεάστηκαν από αυτή την τραγωδία», έγραψε η Μαρία-Ολυμπία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: parapolitika.gr