Πέρασαν 6 μήνες από τον θάνατο της μητέρας της και τα λόγια της, για αυτήν την απώλεια, ραγίζουν καρδιές.

Η Μαρία Μενούνος, φαίνεται να είναι ακόμη συγκλονισμένη από τον θάνατο της μητέρα της, αφού δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη ζωή και βύθισε στη θλίψη τους οικείους της.

Υπενθυμίζεται ότι η Λίτσα Μενούνος άφησε την τελευταία της πνοή ανήμερα της Ανάστασης, αφού η κατάσταση της υγείας της ήταν εξαιρετικά κρίσιμη, μετά από τις γνωματεύσεις των γιατρών. Η ίδια, είχε διαγνωστεί με μια σπάνια μόρφή καρκίνου στον εγκέφαλο και η Μαρία, μαζί και με τον σύζυγό της έδωσαν πραγματικά έναν τεράστιο αγώνα, μέχρι και το χειρουργείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγαπημένη παρουσιάστρια, είχε διαγνωστεί και εκείνη με όγκο στον εγκέφαλο, αλλά κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της και να βγει νικήτρια από όλη αυτήν τη δυσάρεστη περιπέτεια.

Σήμερα η Μαρία Μενούνος, δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια παλιά φωτογραφία αγκαλιά με τη μητέρα της, δείχνοντας το πόσο πολύ της λείπει και πόσο θα ήθελε να την έχει ακόμα κοντά της. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Can’t believe it’s already been 6 months. Miss you more everyday mom.» (Δεν μπορώ να το πιστέψω πέρασαν κιόλας 6 μήνες. Μου λείπεις κάθε μέρα και περισσότερο μαμά).

Πηγή: parapolitika.gr