Τι λέει η ηθοποιός για την πρώτη ελληνική διαδικτυακή σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί

Η Μαρία Κωνσταντάκη αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην πρώτη ελληνική διαδικτυακή σειρά με τίτλο οι «Εγκλωβισμένες». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στα κοινά που η ίδια έχει με την ηρωίδα που υποδύεται.

Η Ασημίνα πάσχει από μικροβιοφοβία;
Η Ασημίνα είναι ξαδέλφη με την Κέλλυ (Μαρία Σολωμού). Είναι υποχόνδρια με την καθαριότητα και μικροβιοφοβική. Η πανδημία την έχει διαλύσει, γι’ αυτό έχει ξεκινήσει την καραντίνα δύο ε­βδομάδες πριν. Χρησιμοποιούσε το αντισηπτικό και πριν από τον κορωνοϊό.

Η δική σας σχέση με τα… μι­κρόβια;
Δεν είμαι άνθρωπος που σιχαίνεται πολύ εύκολα. Έχω φίλους που αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Μπαίνουν στο αυτοκίνητό μου και νομίζουν ότι θα πάθουν ηπατίτιδα C.

Άλλο δυνατό στοιχείο της Αση­μίνας;
Είναι αρκετά αιχμηρή. Δεν τη συμπαθούν οι άλλοι, αλλά βρίσκουν γέφυρες επικοινωνίας με τις άλλες τρεις.

Πόση ώρα διαρκεί το γύρισμα;
Για ένα επεισόδιο 8-9 λεπτών ένα τριωράκι το θέλουμε. Μια ημέρα μπορεί να έχουμε περισσότερο και την επομένη λιγότερο.

Τι σχόλια σας γράφουν;
Έχουμε πολύ καλά σχόλια και αρέσει στον κόσμο. Αναγνωρίζουν και την προσπάθεια σε αυτές τις συνθήκες να παράγουμε κάτι που φέρνει χαρά.

Είναι ένας ζωντανός πυρήνας που δημιουργείται τώρα;
Αυτό που κάνουμε εμείς είναι μεν με πενιχρά μέσα, αλλά στο πνεύμα της βιντεοκλήσης που έ­χουμε βάλει στη ζωή μας. Ακόμη και οι άνθρωποι που ήταν αρνητικοί. Άλλη αίσθηση να βλέπεις την έκφραση του άλλου όταν μιλάς μαζί του και άλλη όταν μιλάς α­πλά στο τηλέφωνο. Μιλάω με τη μάνα μου με βιντεοκλήση. Πριν από την καραντίνα, μιλούσαμε στο i τηλέφωνο και πήγαινα να τη δω. Είναι σύγχρονο και μας ακουμπά όλους.

Η μέρα σας πώς αρχίζει;
Κάνω καφέ, τρώω πρωινό και ασχολούμαι με το σπίτι. Μη φα­νταστείτε υπερβολές. Σε μια συντήρηση το μπάνιο, η κουζίνα και βάζω κάνα πλυντήριο. Τώρα φτιάχνω τα χειμωνιάτικα. Δια­βάζω αρκετά και βλέπω ταινίες. Δεν είμαι της τηλεόρασης και της πλατφόρμας. Και φυσικά θα μιλήσω με τους φίλους μου.

Η πυξίδα τι δείχνει για τις καλο­καιρινές διακοπές;
Οι φετινές διακοπές θα είναι διαφορετικές από αυτές που είχαμε φανταστεί. Ένα σημαντικό κομμά­τι είναι και το οικονομικό. Αυτή η ιστορία, σε όλα τα επαγγέλματα, μας βρήκε όλους στη μέση της σεζόν. Θα πάω στο χωριό μου στην Ήπειρο, έξω από την Άρτα. Θα αράξω ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Οπότε θα έρχονται φίλοι και γνωστοί. Η κολλητή μου φίλη έχει σπίτι στην Ικαρία και νομίζω ότι θα πάω

Πηγή: parapolitika.gr